Nova oportunitat desaprofitada

L’Andorra s’avança contra el Balears, però no tanca el partit i perd l’opció de ser líder

Un instant del partit disputat ahir a l'Estadi Balear.AT. BALEARS

L’FC Andorra va perdre per segon cop en quatre dies l’oportunitat de situar-se líder de la Primera RFEF després d’empatar 1-1 contra l’Atlètic Balears en un duel en què, igual que dimecres a Linares, va avançar-se al marcador amb un gol de Marc Fernández. Els tricolors van fer una bona primera meitat en què van ser molt superiors als locals i haurien pogut fer encara més gols, però la diana de Dioni, de penal, a la represa va canviar la dinàmica del duel i va encoratjar els balears, que van ser superiors des de llavors i van tenir opcions per donar la volta al marcador i endur-se els tres punts davant de la seva afició, tot i que l’ocasió més clara al tram final va ser un tir d’Enri, que estava sol, i que hauria pogut significar l’1-2 per als tricolors al 90.

El duel va seguir el guió previst des de l’inici, amb l’FC Andorra monopolitzant la pilota, però sense gaire profunditat per generar ocasions clares més enllà d’un xut llunyà de Rubén Bover que va marxar desviat. Els tricolors maduraven les jugades, i així va arribar el gol, amb una pilota per a Marc Fernández a l’esquerra, que es va anar centrant i va superar René amb un xut ajustat al pal. Els tricolors van buscar el segon abans del descans, que hauria estat just vista la superioritat que van tenir els homes d’Eder Sarabia, però el marcador no es va moure abans del descans. A la represa, Hevel va tenir el 0-2 a l’inici amb una falta directa, però el que va arribar va ser un penal de Dani Morer que va anotar Dioni per fer l’empat. A partir d’aquí, l’FC Andorra va desaparèixer i va mostrar la seva pitjor cara, sotmès per un Atlètic Balear que anava en cerca del segon. Coses del futbol, però, qui va tenir la més clara van ser els del Principat, amb una pilota interior de David Martín per a Rubén Enri al minut 89, però en el davanter català, sol contra el porter, no va mostrar-se encertat i va desaprofitar l’oportunitat de fer un gol que hauria donat els tres punts i el liderat al seu equip.

L’FC Andorra tanca la setmana de dos desplaçaments amb una derrota i un empat, tot i avançar-se en el marcador en els dos duels, i ara se centra en preparar un duel dur, la visita del Castelló, que ocupa llocs de play-off, el dissabte a la tarda a l’Estadi Nacional.

VESTIDOR

“Crec que pot ser un empat just”

Eder Sarabia. El tècnic de l'FC Andorra va assenyalar que “la primera part ha estat clarament nostra”. A més, va afegir que “potser hem estat una mica superiors veient la primera meitat, però crec que pot ser un empat just, i ha estat una setmana positiva tot i treure només un punt perquè ens enduem aprenentatge”.