gimnàstica

El Club Artística Serradells suma tres podis a Flavin

Les integrants del Club Artística Serradells.CAS

El Club Artística Serradells va aconseguir tres podis en la primera competició individual de la temporada. 12 gimnastes del club de la capital van disputar la competició regional individual de la categoria Federal A, i les actuacions més destacades van ser a càrrec de la Lucía Martínez, la Marta Valero i l’Ona Betrian. Martínez va assolir la primera posició en la categoria de 10-11 anys amb un total de 40,350 punts, Valero va ser tercera entre les gimnastes de 12-13 anys sumant 39,850 punts i Betrian també va pujar al darrer graó del podi en la categoria de 14-15 anys, amb una competició que li va proporcionar 43,950 punts. Des del club es va fer una valoració positiva amb l’actuació de les gimnastes, que disputaran la final regional.

Pel que fa a la competició per equips, totes les gimnastes del club van classificar-se per a la final regional, que es disputarà el 2 i el 3 d’abril a Tarbes.