Eurocup

Un gris MoraBanc Andorra perd a la pista del Lietkabelis (88-75)

L'equip tricolor ha de guanyar els dos partits que queden per ser cap de sèrie

Mario Nakic lluita per la pilota amb KalaitzakisSigna Lietkabelis Panevezys

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Minvat per un primer quart que el tècnic tricolor, DavidEudal, ha qualificat d'"horrible", elMoraBancAndorra ha perdut alCidoArena dePanevezysdavant elLietkabelisper 88-75. La sortida, erràtica i sense fil, ha condicionat tota la resta del partit a l'equip i el 29-19 del primer parcial ha esdevingut en un llast insalvable. ElMoraBancAndorra ha anat sempre a remolc, perdarreredel marcador, i tot i alguns arravataments de Miller-McIntyre, que ha acabat amb 17 punts, i deCrawford, amb 15, els lituans s'han mostrat superiors amb 12 triples i una solidesa notable per cordar l'enfrontament. Amb aquesta cinquena derrota, els tricolors estan obligats a guanyar els dos partits que queden per poder ser cap de sèrie de l'Eurocupa la segona fase i tenir el factor pista a favor.

Millora de posicions amb l'expulsió dels equips russos

El MoraBanc Andorra millora posicions ambl'expulsió ja oficial i definitiva dels equips russos de les competicions europees. Aquesta tarda els tricolors s'enfronten al Lokomotiv Kuban Krasnodar, equip que ha quedat eliminat de la competició, deixant sense efectes el resultat obtingut al partit d'avui. Tenint en compte que el MoraBanc havia perdut els dos enfrontaments davant els russos, queda ara com a tercer de grup amb 9 victòries i 4 derrotes.

L'Eurolliga ha emès un comunicat on ha explicat que expulsava els equips russos després de veure que "la situació a Ucraïna no ha evolucionat de forma positiva". En la màxima competició europea, el CSKA Moscú, el Zenit de Sant Petersburg i l'Unics Kazan són els equips que han quedat exclosos.

tracking