Festival Olímpic d'Hivern

7a posició per Del Rio a l'sprint a Vuokatti

Gina del Rio i Quim Grioche finalitzen la seva participació al Festival Olímpic d'Hivern de la Joventut Europea

Gina del Rio en la competició d'avui.FAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gina delRioi QuimGriochehan finalitzat avui la seva participació en elFestival Olímpic d'Hivernde la Joventut Europea (FOJE) deVuokkatiamb una 7a posició per a ella i una 55a per a ell.

DelRioha quedat dins del top 10 als 1,2 kmd'sprint. L'andorrana es va classificar amb el 20è temps, que la situava dins de les 30 finalistes. El tècnicXabierdel Val valora positivament la qualificació, que la deixa a 8,86 de la primera classificada. Del Val explica que en quarts de finals la corredora de fons ha tingut un problema a la sortida i ha iniciat la cursa última; tot i això, apunta que "ha pogut remuntar molt bé" i ha finalitzat tercera i ha passat a semifinals.

A semis ha tornat a ser tercera, el tècnic afirma que ha corregut millor que en quarts de final. DelRioha estat la primeraenquedar-se fora de la final, quedant 7a de la competició final. És el primer cop de la temporada que l'andorrana aconsegueix passar de quarts de final en unsprint.

Per altra banda, QuimGioncheha finalitzat en 55a classificació. Del Val es mostra satisfet, ja que apunta que aGrioche normalment "no li va massa bé" en sprint. El corredor ha quedat a 18 segons del primer, la qualificació en què més a prop ha quedat dels guanyadors.Malgrataquesta fita, Grioncheha quedat lluny de passar a les finals, però el tècnic valora que està "bastant bé comparat amb les cursesd'sprintque ha fet aquesta temporada".

tracking