AUTOMOBILISME

Raül Ferré fa el salt a l'Europeu i al Campionat de França de muntanya

El pilot de l’ACA afronta la tercera temporada de competició

El membre del programa de joves pilots de l'ACA Raül Ferré.ACA

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Raül Ferré farà el salt a França i disputarà aquesta temporada el Campionat de muntanya del país veí del nord en la seva primera divisió, a més d’una prova de l’Europeu. Després de dos anys competint en l’àmbit català i espanyol, l’integrant del programa de joves pilots de l’ACA (Automòbil Club d’Andorra) farà un pas endavant en el tercer any de competició en el certamen “més important d’Europa”, segons va assegurar el secretari general de l’ACA, Toti Sasplugas. El debut serà aquest mateix cap de setmana amb la Pujada a Saint Jean du Gard-Col de Sant Pierre, puntuable també per al Campionat d’Europa, amb la participació d’uns 200 corredors. El pilot massanenc també correrà les altres tres proves del campionat gal de Primera Divisió, i també la cursa de casa, la Pujada a Arinsal, corresponent a la Segona Divisió del certamen gal.

El pilot va mostrar-se “molt il·lusionat i motivat per aquesta temporada, que serà molt exigent”, i va agregar que “ és una temporada per continuar progressant amb el meu pilotatge, i continuar amb Silver és una garantia per afrontar les proves de l’Europeu”. Segons va explicar el pilot, els objectius passen per fer un Top 10 absolut i Top 3 de la seva categoria a l’Europeu, mentre que pel que fa al Campionat de França, la fita seria acabar entre els sis primers de la general. Des de l’ACA, Toti Sasplugas va assenyalar que “volem que el Raül segueixi creixent perquè creiem que pot fer-ho i és la primera espasa del projecte de joves pilots”.

Ferré repetirà com a pilot oficial de Silver Car amb un cotxe de 1.100 centímetres cúbics, 480 quilos de pes i 400 cavalls, que ha tingut evolucions de cara a aquesta nova temporada a l’electrònica i aerodinàmica, però que encara no ha pogut provar.

tracking