Lliga Endesa

El MoraBanc perd a Gran Canària (84-78)

Els tricolors s’han vist superats en els moments finals

El MoraBanc perd a Gran Canària (84-78)ACB Photo / M. Henríquez

El MoraBanc Andorra ha sumat una nova derrota a la Lliga Endesa després de caure per 84-78 a la pista del Gran Canària en un duel en què els tricolors han remat tot el partit i han fet un bon joc, però on han acabat caient en els moments finals.

El duel ha arrencat un pèl fred, però els dos equips s’han anat endollant poc a poc, amb el Gran Canària fent mal amb els ex-tricolors Ennis, Albicy i Shurna, i dominant el joc sota l’anella, mentre que els tricolors es feien forts des del triple per tancar el primer quart 20-16. Tots dos equips han protagonitzat un intercanvi de parcials amb un 0-7 pel MoraBanc respost per un 6-0 local, que ha vingut seguit per un 0-10 visitant que ha acabat duent el matx 39-39 al descans.

A la represa, el partit ha seguit el mateix guió, amb cistelles a una i altra banda i sense que cap dels dos equips aconseguís marxar al marcador en un tercer quart que ha finalitzat amb màxima igualtat i 63-61 a l’electrònic. Un 5-0 de sortida ha fet marxar set amunt els locals a l’inici de l’últim període, però els tricolors han capgirat 70-72 just quan Diagne ha hagut de deixar la pista estabornit després d’un cop. Els nervis i la tensió èren ben presents i el duel encetava els tres últims minuts amb empat 75-75 al marcador, però en el moment clau, els locals han estat més sòlids i s’han acabat enduent el triomf tot i la lluita i entrega tricolor.

Els tricolors rebran dissabte el Betis al Poliesportiu en un duel que, tot i no ser decisiu, marcarà bona part del tram final de la temporada.