Inter Escaldes-UE Santa Coloma, plat fort en el retorn del play-off

Una acció del darrer derbi entre l'Inter i l'Atlètic.INTER ESCALDES

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Lliga Multisegur Assegurances torna avui després de l’aturada i ho fa amb la que serà la segona jornada del play-off pel títol. El líder, Inter Escaldes, entra en escena davant la UE Santa Coloma i ho farà a partir de les 16.00 hores a la Borda Mateu. Ara mateix, només quatre punts separen tots dos equips i els escaldencs veuen amenaçat el seu lideratge en solitari, i per això necessiten almenys puntuar davant dels groc-i-negres. Serà, sens dubte, un duel d’estils entre els dos entrenadors, Fede Bessone i Juan Velasco.

El partit que completarà la segona jornada del play-off pel títol serà el que enfrontarà el Sant Julià i l’Atlètic Escaldes i que serà retransmès en directe per Diari TV a les 18.30 h. Els lauredians ja coneixeran el resultat de l’Inter, i qui sap si contra l’Atlètic podria assaltar el lideratge, almenys, compartit. De la seva banda, per als d’Albert Gómez el duel suposa una final, ja que en cas de no puntuar, podria veure com s’allunyen les places europees, tot i que l’equip manté encara la carta de la Copa Constitució Protecvall.

Pel que fa al play-off per la permanència, l’FC Santa Coloma, ja sense res en joc, serà jutge de la promoció. En partit ofert per Diari TV a les 11.00 h, els colomencs jugaran contra el FC Ordino, que marca la salvació, amb cinc punts de marge. A les 13.30 h jugarà l’Engordany, el seu rival directe en la lluita per la permanència directa.

tracking