L'Enfaf suma una victòria cabdal per a la permanència (2-1)

Els gols de Marina Fernández i Gemma Lluch permeten agafar aire

Un partit de l'Enfaf femení d'aquesta temporada.CARLES ALONSO

L’Enfaf Construccions Modernes va assolir el triomf imprescindible per poder aspirar a aconseguir la permanència a la Preferent. Les noies de José Antonio Martín es van desfer del Cerdanyola del Vallès, el rival més directe, per 2 a 1, un triomf fomentat en una molt bona segona part, amb els gols de Marina i Gemma i amb la convicció de les andorranes de no abaixar el braços.

La situació va agafar un to gris abans del descans. El gol d’Andrea Granados al minut 37 va avançar el Cerdanyola i deixava l’Enfaf ensorrat, tot i els mèrits de les andorranes per haver pogut estrenar el marcador. Tot i la dificultat, les tricolors van sortir a la represa amb una altra cara i amb la decisió que el partit no oferia una altra sortida que remuntar per no veure la salvació com una quimera. Als set minuts de la represa (52’) Marina Fernández va establir l’empat i 10 minuts després Gemma Lluch va posar el 2-1 que va donar la victòria a l’Enfaf. L’esclat d’alegria i l’alliberació al final del partit bé s’ho mereixia. Amb els quatre punts i el goal average a favor, l’Enfaf passa el relleu al Cerdanyola a la cua de la classificació a falta de dos partits per disputar-se de la fase de permanència en la categoria. Dels sis equips que conformen aquest subgrup, només l’equip que acabi últim baixarà a Primera Divisió. El Pallejà i el Llerona, els dos primers classificats i que s’enfronten avui, seran els dos darrers rivals de l’equip de José Martín.