L'UE Santa Coloma, a un punt de l'Inter (0-1)

Els colomencs derroten el vigent campió amb un gol de penal i posen emoció a la part alta

Els jugadors de l'UE Santa Coloma celebren el gol de la victòria.faf / x. miró

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’UE Santa Coloma va imposar-se per 1-0 a l’Inter Escaldes en el duel estrella de la jornada al play-off pel títol de la Lliga Multisegur Assegurances, en una victòria que comprimeix la lluita pel campionat i que deixa l’Inter Escaldes amb un punt de marge respecte als colomencs, i dos davant de l’UE Sant Julià. El vigent campió no va tenir el seu millor dia en el duel directe, i es va veure superat per una UE Santa Coloma molt ordenada que va aprofitar un penal al minut 65 comès sobre Paulino i que Gavim va transformar per sumar els tres punts.

En l’altre duel del play-off pel títol, UE Sant Julià i Atlètic Escaldes van empatar 1-1. El marcador no es va moure en una primera meitat molt igualada, i va ser als quatre minuts de la represa quan els escaldencs es van avançar des dels 11 metres arran que Aleix Cisteró enganyés Carrio des del punt de penal després d’una infracció comesa sobre Aaron Sánchez. El duel s’encaminava cap a la victòria de l’Atlètic, però a les acaballes del matx Paschetta va aprofitar un refús dintre de l’àrea després d’una falta lateral per aconseguir el gol de l’empat que deixa el conjunt lauredià a només dos punts del lideratge.

Diumenge es tancarà la primera volta del play-off pel títol amb els duels entre Inter i Sant Julià i Atlètic i UE Santa Coloma.

DESCENS DEL CARROI

La nota negativa de la jornada va ser la derrota del Carroi per 0-2 contra l’UE Engordany, que va certificar matemàticament el descens del Carroi. Lankar va obrir el marcador a l’equador de la segona meitat, i Daikha va sentenciar el partit. Amb el triomf, a més, l’Engordany retalla diferències respecte a l’FC Ordino per intentar evitar la promoció d’ascens. El conjunt ordinenc va perdre 3-2 contra l’FC Santa Coloma en un matx que es va decidir al tram final. Grondona va marcar per als colomencs i va empatar Coro ja a la represa, abans que Blanco tornés a posar l’FC Santa Coloma davant. Coro, de nou, va fer el 2-2, però Marc Pujol va donar al final el triomf a l’FC Santa Coloma.

tracking