L'Enfaf salva un punt a domicili contra el Molins

Un gol de Nil a la segona meitat dona l’empat al conjunt tricolor

La plantilla de l'Enfaf, en un entrenament.FAF

L’Enfaf Construccions Modernes va salvar un punt a la seva visita a la pista del Molins 99 amb l’empat 2-2, i va fer un pas més a la recerca de la permanència. El duel va arrencar de manera immillorable per als triocolors, que van avançar-se als 10 minuts amb un gol de Rogerio da Silva després de superar per dalt el porter local. L’alegria, però, no va durar gaire per a l’Enfaf Construccions Modernes, i és que a quatre minuts per al descans Miquel Navarro va empatar, i quan restaven només 90 segons per passar pels vestidors, Jordi Prats va aprofitar una assistència de Sánchez Ajo per fer el 2-1 amb què es va arribar al descans.

A la represa, el duel va seguir amb domini altern i ocasions a un i altre costat, i Nil Machado va poder fer el 2-2 a nou minuts per al final. Els locals van buscar la victòria amb el porter-jugador al tram final, però el marcador no es va tornar a moure, i l’Enfaf Construccions Modernes va sumar un punt més en la seva lluita per la permanència a la Tercera Divisió espanyola.

Els triclors són ara 13ns, amb 20 punts, els mateixos que el 14è, el Solsona, que és el primer equip que baixaria. Els de Jona Pérez tornen a jugar avui, quan rebran el Lleida a la Massana.