L'Albacete empata i arribarà a la 'final' igualat amb l'FC Andorra

Els manxecs treuen un punt d’Alcoi en un duel on els alacantins mereixen més

Zourdine intenta superar un rival a Sevilla.FC ANDORRA

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra i l’Albacete Balompié arribaran igualats a 64 punts al duel directe de diumenge a les 17.00 hores que es disputa a l’Estadi Nacional i que serà una autèntica final per l’ascens directe. El conjunt tricolor va tancar la jornada líder per tenir un millor average general, però l’empat el diumenge li valdrà al conjnunt manxec per sortir primer classificat del Principat.

El conjunt manxec va empatar ahir 0-0 al camp de l’Alcoià en un duel boig amb alternatives a tots dos costats, però on el conjunt castellonenc va mostar-se millor en línies generals. El gran beneficiat del cap de setmana, però, va ser el Vila-real B, que va aprofitar les punxades dels rivals, i amb el triomf 2-1 contra l’Atlètic Balears va situar-se a dos punts d’Albacete i FC Andorra.

D’altra banda, i sobre la mala primera meitat que va fer l’equip a Sevilla, el tècnic tricolor, Eder Sarabia, va manfiestar que “hem fet una primera part molt dolenta on ens hem precipitat”, i va afegir que “tot i que a la segona ho hem fet molt bé, no ens ha servit”. Sarabia va assenyalar que “encara queda molt, hem de seguir cap endavant i hem d’aprendre del que ens ha passat a la primera meitat per a tot el que ens queda”, i va cloure que “ens ha costat molt arribar fins aquí, ho seguirem lluitant i anirem a mort, ho tinc claríssim”. Per últim, el basc va destacar que “som optimistes i mirem el futur amb molta il·lusió i fam, ara estem fotuts, però amb ganes d’ajuntar-nos tots i jugar diumenge”.

tracking