Marc Fernández

“Guanyar l'Albacete no significaria l'ascens”

L'extrem tricolor Marc Fernández en el moment de fer un gol contra el Sabadell.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

L’extrem de l’FC Andorra Marc Fernández és un dels indiscutibles protagonistes de la bona temporada que està construint l’equip tricolor. Trenta partits, onze gols, notable generador de joc, el futbolista de Corbera de Llobregat afronta amb optimisme el gran partit de diumenge contra l’Albacete. Empatats a 64 punts, una victòria aplanaria el camí cap a la Segona Divisió A.

Arriba el partit més decisiu després de la derrota més inesperada de la temporada.

És cert que després de perdre al camp del Betis l’equip estava fotut. L’endemà, encara hi donàvem voltes però sabíem que el partit ja s’havia jugat, ja havia passat i que poc podíem fer. Al final seguim líders, depenem de nosaltres mateixos i li asseguro que aquesta situació ja l’hauríem signat al principi de curs.

Què va passar a Sevilla?

El Betis ja estava descendit, però en no jugar-se res estava molt més alliberat i, es vulgui o no, això el feia més perillós. Vam entrar malament al partit i, entre el gol de penal, l’estat de la gespa –que no és excusa– i tot plegat ens va agafar totalment des­col·locats. Vam fer, segurament, la pitjor primera part de tot l’any i ens ha de servir d’aprenentatge.

Diumenge, l’Albacete, el partit en majúscules.

És un equip molt bo i juga molt bé. No ens esperem un rival que vingui a tancar-se, perquè per la qualitat dels jugadors voldran ser protagonistes i ens intentaran treure la pilota.

Per a l’estil de l’Andorra això pot ser beneficiós.

Segurament, perquè amb els equips que es tanquen i només busquen algun contraatac ens costa molt més i, a més, quedem més exposats i ens perjudica. Afrontem el partit com el que és, no ens enganyem, no és absolutament definitiu però és una gran final.

Guanyar significaria l’ascens?

No, ni de bon tros. Guanyar ens faria sortir reforçats per als tres partits, però res més. Encara hem d’anar al camp de l’Alcoià, i ja se sap que l’Albacete no va poder guanyar allà i, a més, s’està jugant el play-off.

Han tingut recent visita de Gerard Piqué.

Ens va transmetre que el més important és que depenem de nosaltres, que estiguem tranquils i que està molt orgullós de l’equip i molt content de la temporada que estem fent. Ens va transmetre moltíssima confiança i ens va deixar molt clar que si seguim fidels a la nostra filosofia les victòries seguiran arribant.

L'ALBACETE PORTARÀ PROP DE 300 AFICIONATS

L’equip manxec sap que no estarà sol diumenge a les 17.00 hores a l’Estadi Nacional. Tal com va succeir amb la recent visita del Sabadell, l’FC Andorra ha faci- litat 296 entrades als aficionats de l’Albacete i s’espera, fins i tot, que alguns vinguin sense entrada. Un dels paquets inclou la pernoctació en un hotel del país

tracking