Futbol

Eder Sarabia espera un “ambient històric al matx contra l'Albacete

Les entrades estan exhaurides i el club espera superar el rècord d’assistència

Afició tricolor en el duel contra el Reial Madrid Castella.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra es jugarà demà contra l’Albacete bona part de les opcions d’ascens directe a la Segona Divisió del futbol espanyol, un fet que seria històric. I per intentar aquesta fita històrica, el club s’ha marcat l’objectiu d’intentar omplir els 3.306 seients de l’Estadi Nacional o, com a mínim, intentar superar el rècord d’assistència, que és de poc més de 2.000 espectadors que van gaudir de la victòria dels tricolors contra el Reial Madrid Castella.

El tècnic tricolor, Eder Sarabia, també s’hi va referir i va assegurar que “segur que hi haurà un ambientàs que serà històric a l’Estadi Nacional”, i va agregar que “és molt maco el que estem vivint, aquest ambient de futbol que hi ha al país, i aquestes ganes i il·lusió”. A més, el basc va destacar que “és molt bonic això que s’està generant i inentarem que sigui un dia maco de futbol i una festa, que és del que es tracta”. Per últim, va cloure que espera “que amb la força de tothom aconseguim crear un ambient que ens afavoreixi, i que ens doni força i energia que ens ajudi a guanyar el partit”.

Sarabia va avisar, però, del perill que també pot suposar que les ganes que hi ha per a aquest partit puguin convertir-se en una sobreexcitació, i va assenyalar que “de vegades pot ser un problema, i nosaltres donem molta importància a l’aspecte mental, però al final, com menys partits falten, tot és més transcendental i més impotant”. Per últim, el tècnic va referir-se a la visita d’aquesta setmana de Gerard Piqué i va manifestar que “ho teníem previst abans, quan vam classificar-nos matemàticament per al play-off, perquè aquest club va molt ràpid i de vegades no ens adonem que no hem celebrat el que hem aconseguit”, i va cloure que “el seu missatge va ser d’orgull i agraïment”.

D’altra banda, l’Albacete va arribar ahir al país després d’un viatge en avió des de Madrid i avui té previst entrenar a Prada de Moles abans del duel.

tracking