hoquei gel

Golejada històrica de la selecció contra Portugal (13-0)

És la primera victòria de l’equip nacional en un partit oficial

La selecció d'hoquei gel.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció nacional d’hoquei gel va aconseguir ahir una històrica golejada per 13 a 0 contra Portugal a la penúltima jornada de la Development Cup, que s’està celebrant a Füssen (Alemanya), en la que és la primera victòria oficial del conjunt tricolor. Després d’haver sumat un empat dijous contra Irlanda per 6 a 6 i marcar els primers punts, Andorra va obtenir ahir la primera victòria contra els lusitans per la porta gran en un duel que va dominar en tot moment, en què els portuguesos no van tenir cap possibilitat de superar els andorrans.

Max Fuld Pintat, amb tres gols, va ser el principal protagonista del partit, en un duel en què Louison Courcol i Oriol Estrany van anotar dues dianes. La resta de gols van ser obra d’Àlex Babot, Ludovic Blasi, Marc Arauz, Àxel Giol, Robert Lindsay i el capità, Christian Moreno.

Amb aquesta victòria, la selecció ja suma tres punts en els quatre primers partits de la Development Cup, que organitza la Federació Internacional, i se situa a mitja taula dels sis participants. L’equip nacional tancarà avui la competició a partir de les 16.30 hores contra la selecció de Liechtenstein, que es troba a la part mitjana-alta de la classificació, i els tricolors buscaran progressar a la taula en aquesta edició de la Development Cup, celebrada a Alemanya.

tracking