L'FC Andorra es juga mig ascens contra l'Albacete

L’FC Andorra rep l’Albacete a la recerca d’una victòria que l’acosti a la Segona Divisió

L'FC Andorra es juga mig ascens contra l'Albacete

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra es juga avui mig ascens directe a Segona Divisió a partir de les 17.00 hores a l’Estadi Nacional. El partit contra l’Albacete no serà una final perquè després d’aquest encara restaran tres jornades més, però és evident que el que passi avui sobre la gespa, sigui bo o dolent, acabarà marcant el tram final de la temporada tricolor. El conjunt manxec arriba com a segon amb els mateixos punts que els tricolors, però li serveix l’empat per sortir del Principat com a líder per haver-se imposat al partit de la primera volta al Carlos Belmonte.

Sobre aquest duel, el tècnic tricolor Eder Sarabia va manifestar que “hem entrenat bé, aprenent de les errades de l’altre dia, i sabem que tindrem al davant un equip que ens comprometrà, que en moments determinats ens superarà, i haurem d’estar preparats”, i va afegir que “estem amb molta il·lusió, gaudint-ho i valorant-ho molt”. L’Albacete mostra dues cares molt diferents en funció de si juga a casa o fora (on només ha guanyat un partit en tota la segona volta), i l’entrenador basc va assenyalar que “a fora els costa molt, en alguns moments generen i són dominadors, però en alguns moments el rival també és capaç de ser superior”. Encara sobre els manxecs, Sarabia va destacar que “és un dels equips que més variants pot tenir depenent de qui jugui”.

Però més enllà de l’Albacete, el tècnic de l’FC Andorra té clar que el més important és “ser nosaltres mateixos, tenir clar on ens interessa dur el partit i què volem fer”. A més, va afirmar que “nosaltres entenem el futbol per la valentia i sempre estem mirant més la porteria contrària que no pas la nostra”.

Sarabia recuperarà per a aquest duel clau Marc Aguado i Ivan Gil, mentre que el central castellonenc Diego González seguirà sent baixa.

EL FILIAL ES JUGA LA SALVACIÓ CONTRA L'ORGANYÀ

Mentre el primer equip es juga la vida per dalt, el filial ho fa per baix, i és que l’equip d’Àlex Rodríguez visita aquesta tarda l’Organyà (18.00 h) amb l’objectiu de sumar una victòria per mantenir-se a la Segona Catalana. Els tricolors són últims de la seva lligueta, però tenen el segon i el tercer a dos punts, fet que els fa dependre d’ells mateixos i salvar-se si guanyen avui.

tracking