RONDA DE VISITES

Espot i Riva comencen les reunions amb les federacions i clubs esportius

L'executiu vol mostrar-los el suport i conèixer les necessitats d’infraestructures esportives

Reunió Federacions EsportivesSFGA/CEsteve

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El cap de Govern, Xavier Espot, la ministra de Cultura i Esports, SílviaRiva, i el secretari d'Estat d'Esports, Justo Ruiz, han iniciat aquest dimecres una ronda de trobades bilaterals amb les diferents federacions esportives i clubs històrics del país, segons informa l'executiu en un comunicat. Així, en els pròxims dies el cap de Govern i la ministra es reuniran amb les 36 federacions esportives del país i els 4 clubs històrics (VPC,FCA, BCA i Vòlei), i també amb el Comitè Olímpic Andorrà.

L'executiu indica que la voluntat de les trobades és apropar-los el seu suport després d'un període complex i amb restriccions de mobilitat per la covid-19. Així mateix, també han agraït a predisposició i la feina de les federacions per adaptar-se a l'actualització de les mesures. D'altra banda, en la trobada s'ha donat a conèixer les necessitats d'infraestructures esportives que hi pot haver al país amb l'increment de les llicències federatives.

En aquesta primera,Rivai Espot s'han reunit amb la Federació Andorrana d'Atletisme, la Federació Andorrana de Bàsquet, Federació Andorrana de Canoa Caiac, Federació Andorrana de Muntanyisme i el Bàsquet Club Andorra.

tracking