motociclisme

11a posició de Xavi Cardelús a Le Mans al Mundial de MotoE

Xavi Cardelús va finalitzar en 11a posició a la primera de les dues curses de la Copa del Món de MotoE celebrades al mític traçat gal de Le Mans. Després de perdre’s la primera de les proves a Jerez a causa de la lesió a la mà, el pilot de l’Avintia Esponsorama va estrenar-se ahir al certàmen de motos elèctriques vorejant el Top-10. Cardelús sortia el novè, però va veure’s perjudicat d’inici després d’una caiguda al seu davant que va obligar-lo a baixar la velocitat i esquivar els pilots i va baixar així fins al 14è lloc. El corredor va poder remuntar fins a la 12a plaça a la tercera volta, i va acabar amb un avançament a l’última per cloure 11è.

Després de la prova, Cardelús va manifestar que “he comès algunes imprecisions provocades entre les ganes de remuntar i la posició sobre de la moto condicionada per la lesió de l’esquena que m’ha començat a fer més mal”. Des de les 15.30 hores es disputa la segona cursa.