curses de muntanya

Barti i Azkargorta s'imposen a la mitja

La 39a edició acaba amb un èxit de participació, amb més de mil inscrits, i una gran acollida

Isaac Barti, Gabriele Gazzetto i Jean Michel Balaven, podi masculí dels 21 k.FAM

La 39a OTSO Travessa d’Encamp va abaixar ahir el teló amb la celebració de les tres darreres proves: la mitja marató de 21 k, la cursa de 12 i la popular de 7. En la mitja marató Copa d’Andorra 21 k, on han participat 300 corredors, el guanyador de la categoria masculina va ser Isaac Barti, amb un temps de 2h23’12”. La prova, que tenia 1.500 metres de desnivell positiu, va passar pels Cortals d’Encamp fins a arribar als estanys d'Ensagents i amb pas per Engolasters. Gabriele Gazzetto i Jean Michel Balaven van completar el podi. En categoria femenina, la victòria va ser per a Irati Azkargorta, que va completar el traçat amb un temps de 2h54’02”, mentre que Ester Casajuana i Jeanne Cros van acabar segona i tercera, respectivament. Pel que fa a la cursa Copa d’Andorra de 12 k Ayub Kiptum, Roger Comellas i Sergi Garcia van protagonitzar el podi masculí i, en la categoria femenina, les corredores que van pujar al calaix van ser Rabecca Chepkwemoi, Anna Fernandez i Mercedes Arcos. L’edició d’enguany de l’OTSO Travessa d’Encamp va finalitzar amb èxit de participació, amb 1.000 inscrits, i una gran acollida per part de tots els assistents i corredors. El conseller d’Esports, Infància i Joventut del comú encampadà, Xavier Fernàndez, que va participar a la cursa popular de 7 km, va destacar que l’edició de l’any vinent de la prova serà “molt especial. És la nostra cursa, la més antiga dels Pirineus, i no es pot oblidar que l’any que ve compleix 40 anys. L’OTSO Travessa d’Encamp ha de seguir creixent, això sí, sempre mirant les opcions que tenim i posant-hi seny”.