La selecció juga a Letònia en partit de Nations League

La selecció enceta aquesta tarda, a Riga davant Letònia, una nova edició de la Lliga de les Nacions

Koldo Álvarez de Eulate donant instruccions a l'equip ahir a la sessió d'entrenament al Daugava Stadium.FEDERACIÓ ANDORRANA DE FUTBOL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La selecció apuja el teló d’una nova edició de la Nations League, a les 18.00 h al Daugava Stadium de Riga davant el combinat de Letònia. Res de nou si tenim en compte els dos inicis anteriors de la competició, en què el conjunt letó ha estat el rival del grup de Koldo Álvarez de Eulate, amb dos empats sense gols com a definició.

Amb el record de la darrera fase de classificació, la del Mundial de Qatar 2022, en què Andorra va facturar la millor compareixença amb sis punts, la selecció afronta l’inici en aquest grup 1 de la Lliga D. El seleccionador, que avui complirà [juntament amb Sergi Teba] el partit número 100 a la banqueta tricolor, va asse­nyalar que l’equip “buscarà fer les màximes coses ben fetes, perquè així hem obtingut millors resultats”. El tècnic va apuntar que “hem d’intentar plantar cara a Letònia, que és la favorita del grup per ascendir. Ha crescut molt i té jugadors en un molt bon estat de forma, un fet que la fa encara més perillosa”. El seleccionador tricolor va indicar que Andorra “ha millorat molt en certs aspectes, com el de competir el màxim de minuts durant un partit tot i haver encaixat un gol. En l’àmbit mental hem millorat”. Per part seva, el capità, Marc Pujol, va assegurar que l’equip “arriba bé i preparat” pel que fa al to competitiu i que s’esperen una Letònia “forta, potent i amb moltes ganes”. El veterà migcampista va afegir que “tenint en compte que són, a priori, l’equip més fort del grup [els altres són Moldàvia i Liechtenstein], ens esperem un partit molt dur”. La celebració del Mundial de Qatar el desembre d’aquest any va obligar a comprimir la primera fase de la Nations League i els tricolors hauran de disputar quatre enfrontaments en onze dies, dos a fora i dos a l’Estadi Nacional. Pujol va comentar que “és el mateix dels últims anys, amb partits cada tres dies, i les regles són les mateixes per a tots. Només ens queda adaptar-nos i recuperar el millor possible”. El porter Iker Álvarez, immers en el play-off d’ascens a Segona A amb el Vila-real B, Moi San Nicolás per lesió i Cucu, per sanció, són les baixes.

tracking