Futbol

Àlex Pastor renova el contracte amb l'FC Andorra fins al 2024

El central ha viscut la segona temporada com a tricolor i ha disputat 32 partits

Àlex Pastor celebrant un gol contra l'Albacete.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àlex Pastor ha renovat el contracte amb l’FC Andorra per a dues temporades més. El central barceloní, de 22 anys, ha estat una peça important en l’esquema d’Eder Sarabia durant aquest curs i, fins i tot, ha signat dos gols, un contra l’Algesires i un altre davant l’Albacete. El seu bon rendiment ha fet que el club activés l’ampliació del contracte fins al 2024 en la que ha estat la primera operació en la confecció de la plantilla per a la propera temporada a la Segona Divisió A.

Sorgit del futbol base de l’Espanyol i després de militar a l’equip primavera de la Sampdoria, Pastor va aterrar a Andorra el 2020, amb Nacho Castro a la banqueta. En dues temporades ha disputat 46 partits, 32 durant aquest curs. El central, molt satisfet, comenta que està “molt feliç i agraït de seguir vinculat a aquest club que fa dos anys em va donar l’oportunitat que ningú m’havia donat”. Pastor va afegir que espera “que siguin molts anys més i segur que la temporada vinent serà molt bonica”.

DOL AL CLUB PER LA MORT DE L'EXTÈCNIC XAVI AGUSTÍ

L’exentrenador de l’FC Andorra Xavi Agustí va morir ahir als 82 anys després d’una malaltia. El recordat tècnic gironí va dirigir el club tricolor les temporades 1992-1993 i 1993-1994 –a Segona Divisió B–, durant 47 partits de lliga i quatre a la Copa del Rei. Agustí va dirigir altres equips històrics com Girona, Figueres, Olot o Sant Andreu.

Xavi Agustí.

tracking