política esportiva

El PS critica la passivitat del comú d'Encamp amb Prada de Moles

Creu que la falta de concreció està desvinculant l’FC Andorra de la parròquia

Els consellers del PS+Independents, David Ríos i Enric Riba.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els consellers del PS+Independents al comú d’Encamp, David Ríos i Enric Riba, van criticar la passivitat de la corporació en relació amb el projecte de remodelació de Prada de Moles, un fet que està generant desafecció de l’FC Andorra amb la parròquia encampadana. El termini per presentar ofertes per a la reforma de la instal·lació comunal va tancar-se a final de març amb una única oferta, la tricolor, i des de llavors els tècnics l’estan estudiant sense que s’hagi fet cap pas endavant.

En aquest sentit, Ríos va manifestar que “veiem molt moviment entorn de l’FC Andorra i celebrem que hagi pujat de categoria, veiem que es reuneix sovint amb el Govern, però també una passivitat total, almenys de portes cap enfora, del comú”. El representant socialdemòcrata va mostrar la seva preocupació perquè “percebem que hi ha hagut una desvinculació molt forta de l’FC Andorra amb Encamp perquè aquesta temporada ha jugat a l’Estadi Nacional”, i va afegir que “ens sap greu que un projecte tan maco i motivador s’estigui desvinculant cada dia més d’Encamp”. Per últim, Ríos va cloure que “sembla que l’FC Andorra està confortablement instal·lat, encara que sigui de manera temporal, però cada dia que passa no juga partits a Encamp, està menys a la parròquia i ens fa por que se n’acabi desvinculant definitivament”.

Enric Riba, que va estar present a l’obertura de sobres al març, va explicar que la proposta presentada per l’equip tricolor i que ara està en estudi consta de 15.000 espectadors i tindria un cost d’uns vint milions d’euros. Ríos va manifestar que “no n’hem parlat amb la majoria perquè ens van dir que fins que no estiguessin els informes tècnics no ens dirien res, i no tenim cap mena d’informació”, i va cloure que “no es tracta que els consellers tinguem informació, sinó que el poble estigui informat de tot allò que està passant, cap a on anem i si el projecte tira endavant”.

tracking