Rafa Luz jugarà les properes tres temporades al MoraBanc Andorra

El base hispanobrasiler, que tenia una oferta del Bilbao per renovar, torna al club on va militar el curs 2018-2019

Rafa Luz, en l'anterior etapa com a tricolor.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Rafa Luz torna al MoraBanc Andorra i defensarà la samarreta tricolor les tres properes temporades. L’entitat va confirmar ahir l’arribada del base hispanobrasiler a l’equip en què va militar durant la temporada 2018-2019 fent parella de bases llavors amb Andrew Albicy, i ara torna amb un rol diferent, ja que estarà cridat a ser un dels líders de l’equip en el periple tricolor per la Lliga LEB or amb l’objectiu clar de tornar el club a l’elit del bàsquet espanyol. Igual que en el cas de Nacho Llovet, Luz signa per a una temporada fixa i les altres dues estan condicionades que l’equip torni aquest curs a l’ACB.

Luz ve de fer una bona temporada a l’ACB a les files del Surne Bilbao Basket amb una mitjana de 6,1 punts, 2,4 rebots i 3,1 assistències en 33 partits disputats. De fet, el club basc li havia ofert la renovació, però el base va preferir encetar una nova etapa en l’àmbit esportiu, empès també per motius personals. El director general de l’entitat, Francesc Solana, va destacar que “és un jugador que arriba en el millor moment de la seva carrera i que escull jugar amb nosaltres a LEB or”, i va afegir que “per a nosaltres és important poder comptar amb jugadors que tinguin un nivell així i ganes d’afrontar un repte com el que tindrem aquesta temporada”.

L’hispanobrasiler serà presentat avui com a jugador tricolor.

CONFIRMATS ELS 17 RIVALS DEL MORABANC A LA LEB OR

La Federació Espanyola de Bàsquet va confirmar ahir la composició definitiva de la categoria de LEB or. El termini per inscriure’s va acabar divendres i totes les entitats que van fer-ho complien els requisits corresponents per a la categoria, que arrencarà el 7 d’octubre. Així doncs, els rivals dels tricolors el proper curs seran Alimerka Oviedo Baloncesto, Grupo Alega Cantabria CBT, Bueno Arenas Albacete Basket, CB Almansa con Afanion, UEMC Real Valladolid Baloncesto, Hereda San Pablo Burgos, Zunder Palencia, ICG Força Lleida, Cáceres Patrimonio de la Humanidad, Leyma Coruña, Club Ourense Baloncesto, Movistar Estudiantes, Melilla Sport Capital CMB, TAU Castelló, HLA Alicante, Acunsa Gipuzkoa i Juaristi ISB.

tracking