Futbol

Pampín i Vidal arriben a l'Andorra il·lusionats davant del nou repte

El lateral i el porter, joves i que provenen d’un filial, es mostren entusiasmats davant de la nova temporada

Pampín i Vidal arriben a l'Andorra il·lusionats davant del nou repteFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andor-ra va presentar ahir al lateral Diego Pampín i al porter Marc Vidal, dues de les noves incorporacions. Es tracta de dos perfils similars, joves, procedents de filials, amb il·lusió i amb ambició per fer-se un lloc al futbol professional. En el cas de Pampín, va manifestar que “arribo amb molta il·lusió i tenia ganes de fer aquest salt. Aquesta opció va agradar-me molt des del principi, em van transmetre unes ganes de créixer increïbles i vaig sentir-me molt identificat amb el projecte”, mentre que Vidal va declarar que “portava temps volent venir i ara ja s'ha pogut donar, i estic molt content de ser aquí i amb molta il·lusió”.

Durant la seva presentació, el director tècnic de l’entitat, Jaume Nogués, va confirmar l’interès de l’FC Andorra a fer-se amb els serveis del davanter madrileny del Sabadell, Jacobo González, que va marcar 13 gols amb els arlequinats el curs passat. Nogués també va admetre que hi ha interès pel central del Valladolid, cedit el curs passat al Lugo, Diego Alende, però que “ho estem tractant i falten detalls”. En canvi, va negar que hi hagi hagut oferta per al migcampista del Sabadell Sergi Altimira (cosí del tricolor Adrià Altimira), tal com afirmen mitjans catalans.

Nogués va referir-se també al canvi de gespa i les obres a l’Estadi Nacional i mig fent broma va explicar que “els he promès que el d’avui ha estat l’últim entrenament de la història del club en gespa artificial”. Ja més seriosament va afirmar que “és un estiu dur per als que estem al dia a dia del club, amb el que estem aconseguint, mereixem una infraestructura d’acord, i no podem ser un equip amateur dins del futbol professional”.

'FITXATGE' DE FUTUR PER A L'ANDORRA

L'FC Andorra va regalar una samarreta a un jove curiós que transitava per l’avinguda Meritxell i que va interessar-se pels nous jugadors tricolors quan es feien fotos. Casualment, juga a la base del Calella, i el club va fitxar-lo per al futur.

PEDRAZA, ZOURDINE I ALEJANDRO CAUSEN BAIXA

El FC Andorra va confirmar ahir les primeres baixes de cara a la propera temporada, i Marc Pedraza, Zourdine Thior i Alejandro Gutiérrez no continuaran al club la campanya 2022-2023. Pel que fa al jugador català, va ser el primer d’arribar a l’agost del 2020 procedent de Primera Divisió després del descens del Mallorca, i ha jugat 30 partits en dos cursos. Pel que fa a Zourdine, ha tingut presència irregular a l’onze de Sarabia i només va disputar 16 partits, mentre que el porter Alejandro Gutiérrez no va debutar oficialment com a tricolor. A més a més, el jove Eric Cañete, que va debutar com a tricolor, marxa cedit al CP San Cristóbal de Tercera RFEF, segons va publicar el club català a les xarxes socials.

tracking