tennis

Triomf de Vicky Jiménez al WTA 125 de Vancouver

Vicky Jiménez Kasintseva, en un torneig anterior.TENNIS EUROPE

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Vicky Jiménez Kasintseva va estrenar-se amb victòria al torneig WTA 125 de Vancouver (Canadà) després de superar la japonesa Misaki Doi, número 95 del món i cap de sèrie número set del campionat, per 6 a 3 i 6 a 2. Amb aquest triomf, la jove tennista del Principat va aconseguir el seu segon triomf contra una rival del Top-100 després del que va aconseguir a Montevideo el novembre passat contra Beatriz Haddad, en aquell moment número 82 del món, i que ara ocupa el lloc 16 del rànquing mundial.

A Vancouver, el duel entre Jiménez Kasintseva i Doi va arrencar amb la japonesa situant-se 1 a 3 després d’un trencament de servei, però la tennista del Principat va endur-se el primer set amb un 5 a 0 de parcial. A la segona mànega va vèncer per la via ràpida amb un 6 a 2 i va classificar-se per a segona ronda, on s’enfrontarà avui a la britànica Jodie Anna Burrage, 140 del món.

Al torneig de Vancouver, Vicky Jiménez Kasintseva també disputarà el torneig en la modalitat de dobles fent parella amb la jugadora grega Valentini Grammatikopoulou.

tracking