Futbol

L'FC Andorra esgota la finestra de fitxatges

El mercat de fitxatges tanca avui a les 23.59 h amb l’FC Andorra necessitat de lligar tres jugadors d’atac

L'extrem de l'AEK d'Atenes Christos Albanis, de 27 anys, vindria cedit a l'FC Andorra, segons s'apunta des de Grècia.AEK ATENES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquella imatge del rellotge en què van caient els minuts i els segons com un jou insuportable la tindrà, de ben segur, gravada durant la jornada d’avui la cúpula de l’FC Andorra. Només ells saben les suors fredes que comporta el tancament del mercat, la primera arribada al límit de la finestra d’incorporacions de la història del club en categoria elit. Fregant aquesta mitjanit, a les 23.59 hores, la direcció esportiva hauria de tancar tres fitxatges per reforçar la malmesa zona atacant, encara mig coixa d’efectius.

Els desitjos en aquest tram final de mercat han estat dos davanters centre i un extrem i, ateses les complicacions i la dificultat que el club està trobant per convèncer jugadors, segurament n’arribaran dos. Segons apunten des de Grècia, un ja és al sac. És l’extrem de l’AEK d’Atenes Christos Albanis, que vindria a l’FC Andorra en qualitat de cedit. El futbolista grec pot actuar per les dues bandes i també fer el rol de fals 9 en cas de necessitat, una polivalència que des del club sempre és un dels aspectes a valorar.

Mourad es queda pel camí

La jornada també va tenir un altre desencís en forma de fitxatge frustrat, ja que un dels desitjats per reforçar el centre de l’atac, Mourad el-Ghezouani, davanter de l’Elx, va escollir finalment jugar a Burgos i desestimar la proposta de l’equip tricolor. El cas de Mourad ha estat constant durant tot l’estiu i la direcció esportiva ha vist en moltes ocasions com s’acabava frustrant un fitxatge lligat o, fins i tot, aparaulat. També va ser el cas de Jordi Mboula, l’extrem del planter del Barça i que procedia del Mallorca. El jugador va preferir el Racing de Santander, un equip històric i que arrossega una massa social important. Aquest ha estat un dels principals entrebancs que està patint l’Andorra, un projecte emergent, novell a la Segona A i que necessita consolidació. Almenys, això és el que s’està trobant en un mercat que està provocant maldecaps, sobretot els darrers dies i a l’hora de lligar davanters. El killer, el 9 a Segona Divisió A va certament car i es valora moltíssima donada l’escassetat i l’Andorra en podria escriure un llibre. En qualsevol cas, aquesta nit és la data límit per tancar la plantilla i vindran, segurament, un extrem i un davanter centre. Si la situació agafa la pitjor de les previsions, el tècnic, Eder Sarabia, ha comentat en més d’una ocasió que “amb els que som seguirem i així ho farem perquè és el mateix grup que ens ha portat fins aquí”. Una veritat tan palmària com que, malgrat tot, es necessita signar gol.

EL PORTER JOSELE MARTÍNEZ RESCINDEIX L'ANY QUE LI QUEDAVA

L’FC Andorra va anunciar ahir la rescissió de contracte del porter Josele Martínez, un dels futbolistes –juntament amb Riera i Riverola– a qui s’estava buscant sortida en no entrar en els plans del tècnic, Eder Sarabia. El club ha arribat a un acord per rescindir l’any que li restava de vincle i el porter murcià és ara lliure per decidir el seu futur. Amb les arribades de Lizoain i Marc Vidal, Josele, que va arribar procedent del Reial Múrcia, tanca la curta etapa –de només una temporada– a l’FC Andorra. El curs passat va disputar set partits, sis dels quals en lliga, i va encaixar vuit gols. D’altra banda, la darrera incorporació, Mika Mármol, ja es va entrenar ahir amb els nous companys. De fet, Sarabia ja podria comptar amb el central català de cara al proper partit, el de diumenge a l’Estadi Nacional (14.00 h), davant el líder de la Segona Divisió A, el Granada.

tracking