piragüisme

Doria es penja el bronze en caiac a la Copa del Món

La palista andorrana suma el segon podi de la seva carrera en el circuit mundial

Mònica Doria, en primer terme, durant la cerimònia de medalles.COMUNICAND / CREDIT ANDORRÀ SUPPORTING

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mònica Doria va sumar el segon podi en un circuit mundial de la seva carrera i va penjar-se la medalla de bronze a la disciplina de caiac, a la Copa del Món que se celebra a les aigües del Parc del Segre de la Seu d’Urgell. Aquesta tercera plaça, a més, és el millor resultat de la present temporada per a una Doria que va poder rescabalar-se d’algunes sensacions agredolces que havia tingut durant aquest any.

La palista andorrana va aconseguir el bitllet per a la final amb una gran baixada i amb una semifinal que es va posar molt cara. Doria va acabar en el setè lloc i va haver de suar i de mostrar una molt bona versió per passar el tall de les 10 primeres. Tot i fer un toca a la porta 4 va protagonitzar una actuació més que suficient per classificar-se en una semifinals en què, fins i tot, va quedar fora la campiona Jessica Fox. A la final, Doria va demostrar que coneix prou bé el traçat del Parc del Segre i, juntament amb el suport de l’afició, va poder facturar una baixada gairebé excel·lent, amb velocitat, seguretat i solidesa. Un únic toc a la porta 17 la va col·locar de manera provisional en el primer lloc amb un temps de 96 segons i 89 centèsimes, però encara quedaven sis palistes per baixar. Entre elles, les dues úniques que van aconseguir superar l’andorrana, la francesa Camile Prigent, segona amb 96”21, i la guanyadora, l'alemanya Ricarda Funk, amb un temps de 92”32. Doria no va poder amagar la satisfacció al final de la prova i durant la cerimònia de l’entrega de medalles. No només va aconseguir el segon podi a la seva carrera en Copa del Món –el 2019 va fer una plata a Bratislava–, sinó que ho va poder fer a casa, al canal del Parc del Segre de la Seu. En declaracions a RTVA, la palista va explicar que estava “súper, supercontenta” i que “abans de competir pensava com seria d’emocionant pujar al podi a casa. I al final, estic molt orgullosa d’haver-ho pogut aconseguir”.

Avui darrera jornada d’aquestes finals de la Copa del Món on es viuran les semifinals i la final de canoa, amb participació, a banda de Mònica Dòria, de Laura Pellicer que també va aconseguir la plaça en aquesta modalitat.

tracking