futbol sala

El Sideco Encamp buscarà la tercera (9-4)

En un partit elèctric, els encampadans sentencien la UE Santa Coloma a la segona part

El Sideco Encamp va assolir el bitllet per a la final d'avui de la SupercopaXAVI  MIRÓ /FAF

La primera semifinal de la Supercopa d’Andorra de futbol sala va tenir els millors ingredients. En un partit elèctric, amb molta emoció i alternatives, el Sideco Encamp va aconseguir el bitllet per a la final d’avui després de superar, no sense problemes, la UE Santa Coloma per 9 a 4.

El primer títol de la temporada es va obrir amb un 0-2 parcial per als colomencs en només dos minuts amb gols d’Agea i Víctor. Un avantatge que va ser ràpidament eixugat per Carlos Barbosa, David Carrillo i Leo Alves en els minuts 5, 6 i 7, que va permetre al Sideco Encamp agafar el control del partit (3-2). El ritme no es va apaivagar i Àlex Férriz va empatar per la UE Santa Coloma amb un xut de falta (3-3), David Carrillo, molt actiu, va tornar a avançar els encampadans (4-3) i Toni Carrillo, a la pròpia porteria, va col·locar el 5-3. Abans del descans, novament Agea va reduir distàncies per la UE (5-4). A la represa, el Sideco Encamp va prémer l’accelerador i va sentenciar el partit mostrant-se més encertat i decisiu als metres finals. Els gols de Cristo Albino, Lolich Vargas i el doblet de Robert Troitiño van deixar el 9-4 definitiu en un partit on els colomencs va oposar molta més resistència del que va assenyalar el marcador final. Els d’Àlex Carvalho buscaran avui la tercera Supercopa.

ELS RANGER'S FC CERTIFICA EL SEU BITLLET PER A LA GRAN FINAL (8-3)

El Ranger’s FC serà el rival del Sideco Encamp en la final de la Supercopa que se celebra avui als Serradells a les 19.00h. Els nois de Julen Guerrero es van imposar amb solvència a la Penya Extremenya per 8 a 3 en un partit en què es va arribar al descans ja amb un 5 a 2 favorable al Ranger’s. Martínez, Brito, Marc Amat (2), Crespo (2), Porcel i Rashida a la pròpia porteria van fer els gols del Ranger’s, mentre que Costa, el mateix Rachid i Filipe Manuel van signar els de l’Extremenya.