La selecció sub 15 cau davant Bòsnia al Torneig de desenvolupament (0-2)

La selecció sub 15 va perdre ahir davant Bòsnia i Hercegovina per 0 a 2, en el segon partit dels tricolors en el Torneig de desenvolupament de la UEFA.

Els nois de Filipe Busto van oferir molt bones sensacions tot i la derrota i, fins i tot, van arribar al descans gaudint de més d’una ocasió de gol i concedint molt poc en defensa. L’empat a zero amb què es va arribar al temps de descans feia justícia al que estava passant al terreny de joc però, tot i la bona imatge del conjunt tricolor, dos gols de Bòsnia, l’equip amfitrió, van resultar decisius per no poder aconseguir un resultat més positiu. Aquesta és la segona derrota d’Andorra en el torneig, després del 0 a 3 encaixat en el primer partit davant Polònia, en què els nois de Filipe Busto van competir fins al final. El proper partit i últim serà dissabte a les onze del matí contra la selecció d’Hongria.