L'FC Andorra vol sumar el segon triomf com a local

L’FC Andorra rep l’Eibar a l’Estadi Nacional amb l’objectiu de sumar el segon triomf com a local

L'FC Andorra vol sumar el segon triomf com a local

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra rep aquesta tarda un altre dels cocos de la categoria a l’Estadi Nacional amb la visita de l’Eibar a les 18.30 hores. El conjunt basc, igual que el Granada, és un dels principals candidats a aconseguir l’ascens a Primera Divisió, i arribarà al país després de golejar per 4 a 0 el conjunt andalús la jornada passada. Els tricolors volen fer bo l’empat de l’última jornada al camp del Mirandés amb el gol de Bakis als últims instants i poder sumar així el segon triomf seguit com a locals, el tercer de moment aquesta temporada. Eder Sarabia no podrà comptar aquesta tarda amb Dani Morer, expulsat amb vermella directa la setmana passada a Anduva, ni amb Adrià Vilanova, que segueix el procés de recuperació després de la lesió que està arrossegant des de la setmana passada. De la seva banda, Nico Ratti ha entrenat tota la setmana amb normalitat i podrà entrar a la convocatòria sense problemes.

El tècnic tricolor va manifestar ahir durant la roda de premsa prèvia que “serà un partit molt dur, igual que contra el Granada, contra un dels candidats a estar a la part alta de la classificació”, i va afegir que “tenen bons jugadors, les coses molt clares, venen de guanyar 4 a 0 i entenc que vindran reforçats”. Sobre el seu equip, Sarabia va destacar que “hem d’entendre quan cal tenir una mica de paciència o ser més verticals, i hem demostrat que no som només un equip de venir al peu i jugar en curt, sinó que també tenim alternatives per dins o a l’espai”, i va agregar que “hem de fer un partit molt complet perquè toca pressionar bé, ser solidaris i entendre bé les coses i què toca en cada moment depenent de la situació del partit”.

L’entrenador basc també va parlar de l’adaptació dels últims a arribar, i va destacar que “estan per ser titulars, la setmana passada algun ho estava ja, i s’estan adaptant, estan contents i feliços”. Per últim, va referir-se a l’afició i va assenyalar que “esperem un gran ambient ara que la gent ha tornat i ha arrencat l’escola, i esperem poder oferir-los un bon partit”.

GARITANO NO SE’N REFIA

L’Eibar arriba al duel amb la plantilla completa després de recuperar Rober Correa, sancionat la jornada passada. Els bascos estan mostrant dues cares en aquest inici, amb bones actuacions a casa, on han guanyat els dos partits disputats fins al moment, contraposats a les actuacions lluny d’Ipurua, on no coneixen encara la victòria. De cara al duel d’avui, el tècnic visitant, Gaizka Garitano, va manifestar que “l’Andorra és un nouvingut que està fent les coses molt bé i que ha entrat a la categoria amb molt bon peu”, i va afegir que “ve de guanyar el Granada i està competint i jugant molt bé, així que serà un partit difícil”. Encara sobre els tricolors, el tècnic basc va destacar que “els coneixem bé, tenen un estil molt propi i és un equip d’autor”, a més d’agregar que “sabem com juga, les fortaleses que té i hem d’intentar fer un bon partit”.

L'ESTAT DEL RIVAL

Óscar Imedio, COPE Eibar Arriben en un bon moment L’Eibar arriba en un bon moment després d’imposar-se per 4 a 0 al Granada en un partit en què el resultat potser va ser massa ampli. L’equip va defensar-se lluny, no va rebre ocasions i va mostrar una gran eficàcia al davant. En els partits de casa l’equip s’ha mostrat molt fiable i a fora potser li està costant una mica més. L’exemple del que va passar-li al Granada ha de servir-li a l’Eibar, perquè això demostra que en aquesta categoria pot guanyar-te qualsevol tot i que sigui un equip acabat de pujar.

L'FC Andorra vol sumar el segon triomf com a local

tracking