curses de muntanya

Ari Fenés i Adrià Bartumeu s'imposen a Canillo

La prova, puntuable per a la Copa d’Andorra, celebra la 10a edició

Ari Fenés, Fátima de Diego i Irati Azkargorta, podi femení.FAM

Ariadna Fenés, en categoria femenina, i Adrià Bartumeu, en la masculina, es van imposar en la desena edició de la Vertical dels Isards, prova puntuable per a la Copa d’Andorra de Curses de Muntanya. Els participants de les categories sènior i juvenil van haver de completar un recorregut 100% vertical de 4,4 quilòmetres i 935 metres de desnivell positiu amb sortida al centre del poble de Canillo i arribada al punt més alt del Forn de Canillo, dins l’estació d’esquí de Grandvalira.

L’esquiador de muntanya de la FAM, Adrià Bartumeu, es va imposar amb autoritat en el traçat llarg de la cursa, completant-la en un temps de 39’53”. David Prades i el també corredor i esquiador de la federació, Oriol Olm, van arribar a la meta en segona i tercera posició, respectivament, amb pocs segons de diferència. Prades ho va fer en 41’24” i Olm en 41’31”. En categoria femenina, la corredora de l’equip nacional Ariadna Fenés va tornar a guanyar la cursa, tal com va fer en l’edició passada. Fenés va completar la Vertical Race en 48’16”, mentre que Fátima de Diego (50’43”) i Irati Akargorta (51’29”) van completar el podi.