Reportatge

L'afició tricolor respira il·lusió

El MoraBanc fa l’habitual presentació de l’equip a l’avinguda Meritxell amb l’afició encoratjada i Nacho Llovet polvoritzant l’‘aplaudiòmetre’

Els jugadors del primer equip del MoraBanc amb la resta de categories, ahir.Dani Catalán / BCA

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Ja és tradició. Un diumenge al migdia de final d’estiu o principi de tardor hi ha festa a l’avinguda Meritxell amb el MoraBanc Andorra com a protagonisme. Ahir, la festa era un pèl diferent perquè era la primera en molts anys on el que està a punt d’arrencar no és la Lliga ACB, sinó la LEB Or. Però amb el descens ja paït uns quants cops, el que es desprenia ahir entre els centenars de persones que hi havia en un dels punts neuràlgics de la capital era la il·lusió. La paraula ascens no va pronunciar-se directament en cap moment, però sí que surava en l’ambient, i tothom que era present a la festa sabia que això d’ahir era un primer pas per al llarg camí que arrencarà divendres a Castelló.

La festa va començar amb una actuació musical dels NeoN a ritme de rock i versions, i després va arribar un dels plats forts i novetats d’enguany, la presentació, un a un, de tots els equips de la base del club. Posteriorment, va ser el torn de l’equip de capacitats especials, i del grup d’animació (les cheerleaders), abans dels grans protagonistes, el cos tècnic i la plantilla del primer equip. Un a un van anar pujant a l’escenari, dedicant unes paraules a la par-ròquia i fins i tot animant-se amb un petit ball, com va fer Micah Speight.

A l’aplaudiòmetre, Nacho Llovet no va tenir rival (més enllà de l’equip de capacitats especials). El nou capità va ser el més ovacionat, va mostrar la seva alegria sobre l’escenari i va cloure que “vibrarem com mai i portarem el club on cal”. Després va explicar al Diari que “això és brutal i espectacular, veure tanta gent aquí i la seva estima és un punt extra de motivació per a nosaltres”. Alguns dels qui han tornat, com Luz i Schreiner, també van ser a la part alta de l’aplaudiòmetre, però un altre dels més aclamats va ser Alexis Bartolomé, present en moltes d’aquestes festes com a aficionat. Ahir va fer-ho com a jugador del primer equip. Explicava que “estem contents i tenim energia per començar la lliga”. Un exemple més d’il·lusió.

Tots els equips del MoraBanc Andorra durant la presentació d'ahir.

tracking