FUTBOL SALA

L'Enfaf Construccions Modernes rescata un punt al tram final

Publicat per

L’Enfaf Construccions Modernes de futbol sala va obrir ahir la lliga de la Tercera Divisió nacional amb un 2-2 contra el Salou, després d’un gol al tram final del partit que va permetre-li rescatar un punt a l’últim minut.

Tot i les ocasions en una banda i en l’altra, el marcador va trigar a moure’s i no va ser fins a les acaballes de la primera meitat quan Eric Berck, per als visitants, va anotar el primer gol del partit. Els tricolors van reaccionar ràpidament a la represa, i és que al minut dos de joc, Arnau Rodríguez va tornar a situar l’empat. Antoni Ros, quan faltaven cinc minuts per al final, va tornar a avançar els tarragonins, però Francisco Domínguez, a l’últim instant, va poder marcar el 2-2 que acabaria sent definitiu al marcador.

El conjunt tricolor afrontarà dissabte el primer desplaçament de la lliga, amb la visita al camp de l’Esparreguera, que va perdre.