Un empat agredolç (0-0)

L’FC Andorra torna de Màlaga amb un empat després d’anar de menys a més

El porter malagueny atura una de les ocasions de gol dels andorrans.FC ANDORRA

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra segueix allargant el bon moment i suma ja sis jornades sense perdre en empatar sense gols contra el Màlaga en un partit de dos cares, però on el punt va acabar sent agredolç. Després d’una primera meitat més que gris on l’equip gairebé no va poder ni passar del mig del camp, a la represa els tricolors van desaprofitar tres ocasions claríssimes, dues de Bakis i una de Valera, en un duel en què van tornar a acabar amb un menys per l’expulsió de Pastor.

Més enllà d’un primer instant de tempteig, va ser el Màlaga qui va fer-se amb el domini del duel des de l’inici, movent la pilota i buscant l’opció correcta per generar ocasions, tot i que Lizoain no va haver d’intervenir en cap moment. A més, la pressió dels malaguenys complicava els tricolors, que gairebé no podíen ni passar del mig del camp. Un tir d’N’Diaye que va sortir desviat va ser l’única ocasió, sent generosos, d’una primera meitat força descafeinada, en un duel que va arribar sense gols, i gairebé sense aproximacions, al descans.

A la represa, el Màlaga va tornar a sortir millor i va tenir una opció claríssima tot just en el primer minut, tot i que Raúl Lizoain, amb una magnifica intervenció, va poder refusar la rematada d’Esteban Burgos a la sortida d’un servei de banda. Aquesta arribada va semblar esperonar els tricolors, i aquí va arribar l’ocasió més clara, una d’aquelles gairebé imperdonables, amb un regal de la defensa del Màlaga a Bakis, que el davanter turcoalemany, en un u contra u contra Reina, va enviar fora. L’FC Andorra va créixer i Valera va tenir també el primer, que el porter malagueny va poder treure. Però ahir semblava ser la nit de Manolo Reina, que fins i tot amb la carn d’olla va evitar una nova arribada de Bakis després d’una imprecissió malaguista.

El gol s’ensumava, però els tricolors van quedar-se amb un menys al minut 85 a instàncies del VAR per una falta de Pastor a Rubén Castro, on l’àrbitre havia decretat primer fora de joc. Aquesta vermella va fer que La Rosaleda esperonés els seus en busca del triomf, però el marcador ja no es va moure i el duel va acabar repartint els punts.

Ara, sense gairebé temps per recuperar-se, l’equip ja se centra en el doble compromís d’aquesta setmana, en la que serà la primera jornada intersetmanal del curs. La part positiva és que totes dues cites seran a l’Estadi Nacional, dimecres contra el Burgos i dissabte contra l’Alabès, tots dos partits a les 16.15 hores, i els triclors s’estalviaran desplaçaments. L’equip entrenarà aquest matí a Màlaga, i després tornarà al país, on té previst arribar cap al vespre, i fer demà l’última sessió per preparar el partit contra el Burgos.

Bakis es lamenta després de desaprofitar una ocasió de gol.

tracking