La falta de pólvora condemna l'Andorra (0-1)

Un gol del Burgos al 51 trenca la imbatibilitat de l'Estadi Nacional

Un moment del partit a l'Estadi NacionalFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'FC Andorra ha sumat la primera derrota de la temporada a l'Estadi Nacional després de caure 0-1 contra el Burgos. Els tricolors, que han tingut ocasions per, com a mínim, empatar, s'han vist condemnats per la diana de Bermejo a l'inici de la segona meitat després d'una errada defensiva. La reacció dels homes d'EderSarabiaamb moltes arribades generades, no s'ha pogut arrodonir amb el gol de l'empat.

El duel ha seguit el guió previst des de l'inici, amb els tricolors movent la pilota, i el Burgos esperant al darrere per poder sortir a la contra. La primera arribada ha estat visitant, amb un cop de cap deMouradque ha marxat alt, i posteriorment amb un tir de Curro que ha marxat fora, però els tricolors a poc a poc s'han anat acostant amb més perill a l'àrea delrècordmanCaro, i ho ha provat de totes maneres, amb tirs llunyans, amb una falta directa, a la sortida d'un córner, o amb un tir interior dePampín, però sense èxit en cap moment. El Burgos n'ha tingut també les seves, com un tir de Bermejo que ha sortit fregant el pal, o un cop de cap deMourad, però el duel ha arribat al descans sense que es mogués el marcador.

A la represa, el duel ha arrencat de la pitjor manera possible amb el 0-1 del Burgos obra de Bermejo. Una errada defensiva ha deixat aMatossol a l'esquerra, i ha posat la pilota al centre perquè el davanter del Burgos obrís el marcador. El gol ha semblat esperonar els tricolors, que han apujat línies, i haseguitposant a prova Caro, com amb un gran xut deMikaMarmolque ha obligat el porter andalús a exhibir-se amb una mà espectacular. Els tricolors han continuat collant, amb diverses arribades, com amb un tir deJandrodesviat pel porter visitant, o un d'Hevelque ha sortit fregant el pal. L'atac i gol local, però, no ha acabat trobant premi, i els tricolors han sumat la primera desfeta del curs com a local.

Els tricolors repetiran a casa dissabte, quan rebin a l'Alabès a l'Estadi Nacional a les 16.15 hores en el dia en què el club celebra el seu 80è aniversari.

tracking