Bàsquet

Toca seguir sumant

El MoraBanc s’estrena a casa contra el Cantàbria i Lezkano recupera Tobias Borg

El MoraBanc va encetar el curs amb una victòria a Castelló.TAU CASTELLÓ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra s’estrena aquest vespre al Poliesportiu a la LEB Or amb la visita del Grupo Alega Cantàbria, un equip acabat de pujar a la segona categoria del bàsquet espanyol, però que va iniciar la seva aventura al campionat amb un triomf contra un dels equips cridats a estar a la part alta, l’HLA Alacant. La principal novetat de cara a aquest duel és que s’espera el debut de Tobias Borg com a tricolor després dels problemes físics que ha estat arrossegant al llarg de la pretemporada. Sobre el suec, el tècnic, Natxo Lezkano, va destacar que “podrà entrar, no sé si amb molts minuts o amb pocs”, i va afegir que “no estarà al cent per cent, però és una bona notícia que pugui estar a la pista i tenir una rotació més, que amb la baixa de Juan Rubio serà important”.

Els tricolors van encetar la temporada amb victòria i saben que han de seguir sumant per acabar aconseguint l’objectiu a la primavera. Tot i no haver tingut gairebé temps per recuperar, l’entrenador basc va afirmar que “crec que arribem una mica millor que al partit anterior”. Pel que fa al joc, un dels objectius de Lezkano és trobar consistència, i va assenyalar que “vam fer bons moments de bàsquet en atac i defensa, i quan vam ser sòlids a les dues bandes vam obtenir una bona renda”, i va cloure que “el nostre desig és que aquesta consistència es produeixi cada vegada durant més temps i que no tinguem pèrdues en atac”.

El tècnic va aprofitar per lloar també el conjunt rival, i va destacar que “venen amb una dinàmica positiva després de l’ascens, han fet una pretemporada excel·lent i han arrencat la lliga guanyant un equip com l’Alacant”, i va agregar que “tenen un bloc que segueix de la temporada passada i aquest és un avantatge inicial gran per a ells perquè tenen els mecanismes al cap, es coneixen bé i tenen jugades treballades de la temporada passada”.

Per últim, Lezkano va parlar del paper de l’afició en aquesta estrena (més enllà de la Lliga Catalana) i va assegurar que “jugar a casa és un al·licient nou per a nosaltres, esperem que vingui molta gent que pugui gaudir amb l’equip, i aquesta serà la nostra màxima il·lusió”. A més, el tècnic basc va cloure que “volem jugar un bon partit, que la gent comenci a conèixer els jugadors, que gaudeixi, que hi hagi una bona comunió entre l’equip i la graderia i que hi hagi un bon espec­tacle”.

tracking