El MoraBanc destrossa el Cantàbria al Poliesportiu (88-47)

El MoraBanc s’exhibeix al Poliesportiu i suma el segon triomf, liderat per un gran Maric

Johnny Dee va ser un dels jugadors destacats ahir.Fernando Galindo

El MoraBanc Andorra va sumar la segona victòria de la temporada després d’imposar-se per un contundent 88 a 47 contra el Grupo Alega Cantàbria, en un partit rodó per als tricolors en què van demostrar tot el seu potencial i tot el que poden ser capaços de fer aquesta temporada. Marin Maric, de nou, va ser el millor de l’equip amb 19 punts, 6 rebots i 27 crèdits de valoració. El Poliesportiu, després d’una temporada complicada, va gaudir de valent amb els seus i va poder celebrar la primera victòria del curs a casa.

Els homes de Lezkano van sortir endollats amb dos triples seguits de Dee, i precisament aquesta va ser la gran arma d’inici que va permetre que l’equip es distanciés deu amunt (16-6) a l’equador d’un primer quart que va acabar 21 a 10 amb la màxima tricolor després d’una cistella d’Alexis Bartolomé. Però el MoraBanc no seria el MoraBanc sense l’empanada momentània de rigor, que ahir va arribar a l’inici del segon període amb un 0 a 6 de sortida que va obligar el tècnic a demanar temps mort. I l’esbroncada de l’entrenador basc va tenir efecte i l’equip va fer un 17 a 8 des de llavors per arribar 14 amunt al descans (38-24) gràcies, sobretot, a una efectivitat del 50% des del triple.

A la represa, el Poliesportiu va xalar de valent amb el showtime amb accions per dins de Maric, des del triple amb Czerapowicz, o amb un gran 2+1 d’Speight per fer un 15 a 0 inicial per fer pujar la màxima diferència fins als 32 punts (56-24) a l’equador del tercer període, on els càntabres van estar més de cinc minuts sense poder anotar. L’escandalós partit tricolor seguia donant els seus fruits i el lideratge arribava als 40 punts (72-32). L’exhibició ofensiva anava acompanyada també d’una excel·lent feina en defensa en un partit que estava ja dat i beneït des de feia molta estona, però on l’equip no va abaixar el pistó en cap moment fins completar un partit rodó amb el 88 a 47 final, i amb el Poliesportiu fent l’onada.

La LEB no s’atura i els tricolors disputaran dissabte a les 18.00 hores a domicili contra l’Albacete el tercer partit en tot just nou dies en aquest inici de lliga.