L'FC Andorra rep l'Alabès, un altre gegant de segona

L’FC Andorra rep aquesta tarda l’Alabès, l’any passat a Primera, amb el repte de tornar al carril de les victòries

L'FC Andorra rep l'Alabès, un altre gegant de segona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra afronta el segon partit consecutiu a l’Estadi Nacional i el tercer compromís de lliga en una setmana. Tot gira tan ràpid que la derrota a casa, la primera, davant el Burgos ha quedat oblidada i païda per les necessitats del calendari. Aquesta tarda un altre monstre visita l’equip tricolor, l’Alabès de Luis García Plaza, que, tot i que es troba en el punt menys regular i dubitatiu del que portem de temporada, és segon a la classificació a només un punt de líder, Las Palmas, i quatre per sobre de l’Andorra.

El tècnic tricolor, Eder Sarabia, va exposar que “al futbol no hi ha temps ni per a celebracions ni per lamentacions. D’acord que venim d’una derrota però, sincerament, tampoc ens ha fet excessiu mal”. El d’avui a les 16.15 hores és per a l’entrenador basc “un altre d’aquells partits bonics, davant d’un grandiós equip i amb molts recursos, i intentarem superar-lo amb la idea que tenim per fer-ho”. Sarabia va apuntar que “estem preparats per a qualsevol cosa, que puguin ser agressius i se’n vagin amunt, i hem d’estar atents a les transicions perquè tenen gent molt vertical i ràpida”. L’entrenador tricolor va afegir que “és important valorar que equips tan grans, històrics, acostumats a aquesta categoria i fins i tot a Primera Divisió, ens tinguin aquest respecte sent com som un equip que acaba de pujar”. Sarabia, finalment, es va felicitar per la gran situació de l’equip el dia que celebra el 80è aniversari, i va explicar que “és molt important que siguem conscients del que significa aquest club. El projecte compleix quatre anys, d’acord, però hi ha molta història darrere i molta gent que ha lluitat amb aquesta samarreta amb menys mitjans que nosaltres”. Pel que fa a l’equip, s’espera que el tècnic col·loqui un onze més recognoscible, amb més futbolistes habituals, i a la convocatòria tornen Pastor després de complir el partit de sanció i Morer, un cop recuperat de la lesió. Petxarromán és, ara per ara, l’únic inquilí de la infermeria.

L’ALABÈS, AMB TOT

El tècnic de l’Alabès va explicar que “hem de defensar bé; quan tinguem la pilota hem de fer mal o fer que ens duri. Serà una de les claus del partit”. El glorioso només ha sumat un punt dels últims sis però disposa d’una plantilla dissenyada per a l’ascens amb jugadors cabdals com Salva Sevilla, Rioja o Alkain.

L'ESTAT DEL RIVAL

Jon Aroca, El Correo Vitòria L’Alabès, amb alguns dubtes L’Alabès arriba al partit d’avui contra l’FC Andorra, probablement, en el moment amb més dubtes de la temporada. Era una setmana important amb tres partits i ha sumat un punt de sis, amb la derrota a Burgos i l’empat a Mendizorrotza contra l’Albacete. Uns partits que no han acabat d’esclarir gaire la situació i, a més, s’està veient l’equip vitorià espès en atac i generant poc. L’Alabès sap que l’Andorra voldrà tenir la pilota i Luis García és un tècnic camaleònic que voldrà castigar quan la recuperi.

tracking