L'Atlètic Escaldes supera la Penya i reforça el lideratge a la lliga

L’equip de Fede Bessone amplia a quatre punts el marge respecte a l’FC Santa Coloma

L'Atlètic Escaldes és l'indiscutible líder de la lliga.XAVI MIRÓ / FAF

L’Atlètic Escaldes es va desfer de la Penya d’Andorra per 3-0 en el partit que va tancar la cinquena jornada de la Lliga Multisegur. Els homes de Fede Bessone amplien ja a quatre punts el seu avantatge al capdavant de la classificació respecte a l’FC Santa Coloma, segon classificat. Cisteró, a la sortida d’un córner al minut 8, Guillaume amb assistència de Casadesús al minut 44 i Víctor Pérez al 65 van certificar la còmoda victòria del líder.

Qui no està protagonitzant un bon i regular inici de lliga és el vigent campió, l’Inter Escaldes. El conjunt de Juan Velasco va perdre ahir davant la UE Santa Coloma per 1-3 i va encaixar la tercera derrota del curs, la segona de consecutiva, i s’allunya sorprenentment dels primers llocs de la classificació. Els colomencs es van mostrar molt superiors i amb gols de Gonçalves (25’), Sergio Mendoza (63’) i Bruno Gavim (76’) van superar un descol·locat Inter que només va poder maquillar el marcador en el temps afegit (92’) mitjançant Gerard Artigas. Els escaldencs només han guanyat un partit, el de la jornada inaugural davant l’FC Ordino i, fins i tot, han sortit de les places de play-off pel títol. Per part seva, l’FC Santa Coloma i l’Ordino van empatar (1-1) en un partit on els colomencs van salvar un punt a les acaballes gràcies a un gol de Cristian Novoa. Els ordinencs es van avançar al minut 61 per mitjà de Brian Pubill, però no van poder assegurar el segon triomf del curs. Finalment, la UE Engordany va sumar una victòria clau per escapar de la zona compromesa en superar el Sant Julià per 2-1. Almeida va avançar els lauredians, però l’internacional Víctor Bernat i Tabarez van capgirar el marcador.