Cande Moreno, pendent de la neu per obrir la temporada

Ha de disputar en dues setmanes la primera prova del curs de la Copa del Món

Cande Moreno, en un entrenament enguany.FAE

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Cande Moreno afronta la recta final de la pretemporada amb una estada de preparació a Zermatt-Cervinia (Itàlia), després d’un estiu molt intens. La primera Copa del Món de velocitat està prevista entre el 2 i el 6 de novembre a l’estació italiana amb la disputa de dues curses de descens i els tres entrenaments corresponents, tot i que la manca de neu està provocant problemes a l’organització i la FIS dictaminarà dissabte si finalment es pot disputar la prova tal com està previst.

Al marge del que acabi passant, l’esquiadora va mostrar-se satisfeta per la pretemporada després d’uns anys complicats per les lesions, i va manifestar que “ha anat molt bé, vam fer una estada d’un mes a Xile que vam poder aprofitar molt i vam poder fer molta velocitat”, i va agregar que “porto dos dies d’entrenaments aquí, a Itàlia, i tinc molt bones sensacions”. Per últim, l’esquiadora va cloure que “tinc moltes ganes de començar la temporada i veure com va”.

D’altra banda, l’equip de tècnica, amb Axel Esteve, Àlex Rius, Xavi Cornella i Bartumeu Gabriel, va estar entrenant a l’estació austríaca de Pitzal i posteriorment va desplaçar-se a Peer, a Bèlgica.

350 VOLUNTARIS PER A LES FINALS DE LA COPA DEL MÓN

L’organització de les finals de la Copa del Món que celebrarà Grandvalira entre el 13 i el 19 de març de l’any vinent va obrir ahir el procés d’inscripció de voluntaris. Segons els càlculs del comitè organitzador, la previsió és comptar amb 350 persones que donin suport als equips tècnics a l’interior de les pistes de competició, i als equips de logística i altres àmbits. Com a novetat, també se seleccionaran perfils que atenguin i donin serveis a les persones que pateixin algun tipus de discapacitat i que vulguin assistir a la cita que se celebrarà als sectors de Soldeu i el Tarter.

tracking