Conscients que no poden relaxar-se

Tot i el gran inici de campionat, el vestidor del MoraBanc té clar que l’equip no s’ha de confiar

Acte de llançament de les noves equipacions amb Dos Anjos i Speight.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Tot i l’excel·lent inici de temporada amb tres victòries en tres partits, gairebé 90 punts anotats de mitjana i tot just 61 encaixats en els tres duels, el vestidor del MoraBanc té clar que la lliga serà llarga, dura i complicada, i que no hi ha opcions de relaxar-se, començant pel duel de dissabte al Poliesportiu contra el Càceres, tal com van admetre ahir dos dels nouvinguts a l’entitat, Felipe dos Anjos i Micah Speight. Tots dos jugadors van coincidir a destacar el bon inici de campanya que està realitzant l’equip, i el pivot brasiler va assenyalar que “hem treballat molt per poder fer el que estem fent ara, i millor impossible”, i va afegir que “volem seguir amb la ratxa de victòries seguides començant per dissabte contra el Càceres”. En aquest sentit, el base Micah Speight va destacar que “estem molt contents, però som conscients que serà una temporada molt llarga i que hem d’estar preparats per afrontar les dificultats que vindran”.

Tant Dos Anjos com Speight, amb experiència a la LEB Or, van voler posar els peus a terra perquè el vestidor no es confiï, i l’interior brasiler va afirmar que “mai t’has de confiar i s’ha de respectar el rival sigui qui sigui perquè mai saps el que pot passar. Mira què va passar l’any passat amb els grans, caient als camps d’equips petits”, i va agregar que “hem d’anar confiats, però no menystenint els rivals, perquè la LEB és una lliga molt inestable i potser avui ets a dalt de tot i demà ets a baix”. En la mateixa línia, Speight va mostrar-se clar i va assenyalar que “hem d’estar concentrats perquè la lliga és competitiva i molt dura, i hem d’estar molt centrats a no relaxar-nos”.

Tots dos jugadors, amb els joves de la base Mariona Font i Àlex Martí també presents, van participar ahir a l’acte de llançament de venda de les noves equipacions celebrat als grans magatzems Pyrénées. Les samarretes de la marca Hummel estan a la venda a la galeria comercial a un preu de 65 euros i poden comprar-se també al lloc web de l’entitat. Totes dues peces mantenen els colors de la bandera nacional, amb el protagonisme principal pel blau a la primera equipació i pel groc tant a la samarreta com als pantalons suplents.

tracking