comunicació

El Centre de Congressos acull el Premi Àlex Lliteras

Primera edició del Premi Àlex Lliteras.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Centre de Congressos d’Andorra la Vella serà la seu aquesta tarda de la segona edició del Premi Àlex Lliteras de periodisme esportiu, un guardó que organitzen el Govern d’Andorra, el BC MoraBanc Andorra, el Diari d’Andorra i Ràdio i Televisió d’Andorra per reconèixer l’excel·lència en l’àmbit del periodisme esportiu, i per recordar la figura del periodista, mort el 2020.

L’acte arrenca a les 19.00 hores i ho farà amb un col·loqui sobre el model de la revista Panenka, publicació sobre futbol des de vessants històrics, culturals, socials o polítics, autoeditada per un grup de periodistes, fotògrafs, il·lustradors i dissenyadors. La xerrada serà a càrrec de dos responsables de la publicació, Roger Xuriach i Marcel Beltrán, i comptarà amb la participació de la periodista Ruth Gumbau.

Posteriorment es coneixerà el guanyador del Premi Àlex Lliteras, dotat amb 4.000 euros, i qui s’endú l’accèssit, amb un valor de 1.000 euros. Els vencedors de la primera edició del guardó van ser els periodistes de SER Catalunya Sique Rodríguez, Adrià Soldevila i Sergi Escudero, que van destapar el cas Barçagate.

tracking