Andorra suma un triomf 'in extremis' contra Turquia

Un gol de Mesquita a l’últim minut dona la victòria als tricolors

Un instant del partit celebrat als Serradells.FAF

La selecció nacional de futbol sala va imposar-se per 3 a 2 a Turquia en un duel boig decidit a l’últim minut amb un gol d’Èric Mesquita, que va recuperar una pilota quan Turquia atacava amb cinc i va anotar des del seu propi camp.

El duel va arrencar força diferent al de dimarts, més mogut d’inici, amb alternatives a una i altra àrea, tot i que la més clara va ser per a Andorra, amb un tir d’Oriol Rodríguez que va estavellar-se al pal. Turquia pressionava molt a dalt i complicava la sortida de pilota tricolor, i va avançar-se a l’equador de la primera meitat gràcies a Küçükkartal, que va superar Xavito després d’una bona acció individual. Rodríguez va tenir l’empat, però el marcador no va moure’s un altre cop abans del descans.

A la represa Arnau Rodríguez, com dimarts, va tornar a marcar en una jugada de pissarra per situar l’empat a l’electrònic, i el duel va entrar en un tram boig d’anada i tornada amb tots dos equips a la recerca del gol. El duel va tensionar-se amb una expulsió a cada banda, i durant el 3 contra 3 va arribar l’1 a 2 obra de Ramazan Bildirici. Els tricolors van buscar l’empat i van aconseguir-lo mitjançant Oriol Rodríguez a tres minuts i mig del final. Tots dos equips van buscar el triomf amb porter jugador, però se’l va acabar enduent Andorra amb la diana de Mesquita.