Primera prova de foc per al MoraBanc a la pista del Palència

El MoraBanc Andorra afronta el primer gran partit de la temporada amb la visita al Zunder Palència

El MoraBanc Andorra buscarà a Palència la cinquena victòria.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra visita aquesta nit (21.00 hores, Andorra Televisió) el Zunder Palència en el primer d’una sèrie de duels en les properes set setmanes contra tots els equips de la part alta de la lliga LEB Or. Més enllà dels tricolors, el conjunt castellà està sent una de les sensacions d’aquest inici de temporada, i és l’únic rival que està aguantant el ritme als homes de Natxo Lezkano i que encara no ha perdut cap partit fins ara de la competició. Amb un bàsquet alegre, dinàmic i coral, el conjunt dirigit per Pedro Rivero suma quatre victòries en quatre duels, amb 84 punts anotats per partit i 64 encaixats de mitjana. Es tracta d’un projecte fet per estar a la part alta i que els últims anys està acostumat a lluitar per objectius ambiciosos, ja que el 2016 va guanyar la LEB Or, però no va poder pujar pel cànon, i en els últims anys ha guanyat en dues ocasions la Copa Princesa.

De cara al duel d’aquesta nit, el tècnic tricolor, Natxo Lezkano, va destacar que “és cert que tots els partits són de màxima exigència i pots guanyar o perdre’ls tots, però és l’equip que té més potencial per estar a dalt de tots els que ens hem enfrontat fins ara”, i va afegir que “serà un partit atractiu, segur, en tenim moltes ganes, sabem que el pavelló estarà ple i és un al·licient més”. Més enllà del triomf, l’entrenador del MoraBanc també va fer èmfasi en el creixement de l’equip, i va assenyalar que “hem d’anar creixent, ja ho estem fent a poc a poc, cada vegada ens coneixem una mica més, i és important seguir creixent i donant passes endavant”.

Sobre el rival, Lezkano va afirmar que “és una plantilla experta com totes les que fa el Palència, amb coneixement de la lliga i jugadors contrastats”, i va agregar que, “a més, tenen una plantilla molt completa i física, tenen una mentalitat competitiva molt alta, juguen bé i comparteixen molt la pilota, i tots els jugadors són molt bons i juguen a un gran nivell”. El tècnic també va referir-se a les seves sensacions personals, ja que a Palència és on va debutar com a entrenador el 2007 i on va estar fins al 2015, i va declarar que “sempre és especial perquè coneixes la gent, vaig ser-hi molts anys”.

Juan Rubio tornarà a la convocatòria i podria jugar, mentre que Rafa Luz serà dubte fins a l’últim moment, segons va confirmar el tècnic.

RENOVACIÓ AMB UNICEF

El MoraBanc i Unicef Andorra van allargar el vincle de col·laboració per vuitè any. L’equip lluirà el logo de l’ONG a la samarreta d’escalfament i també hi haurà altres actes, com el retorn de Champions for Unicef.

tracking