L'equip de fons entrena fins demà a Val Senales

El grup va arribar el dia 27 i Erola valora molt positivament l’estada

Irineu Esteve, un dels fondistes de la FAE que treballa a Val Senales, amb Imanol Rojo.FAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’equip complet de fons de la Federació Andorrana d’Esquí (FAF), amb els joves Quim Grioche i Gina del Rio, i amb Irineu Esteve i Carola Vila –també estan amb l’estructura l’espanyol Imanol Rojo i el brasiler Manex Silva–, es troba a la glacera de Val Senales (Itàlia) en una nova estada de preparació.

El grup va arribar el 27 d’octubre i s’hi estarà fins demà, 3 de novembre. La idea inicial de l’staff tècnic era entrenar aquests dies a Davos (Suïssa), però finalment es va veure obligat a canviar de plans per culpa de les altes temperatures. Precisament per aquest motiu, l’estació de Davos no té previst obrir les portes fins dissabte 5, quan, atenent les previsions meteorològiques, s’espera que les condicions de fred i neu millorin.

El director de la secció d’esquí de fons de la FAE, Joan Erola, va explicar que “les condicions a Val Senales són molt bones, tant de neu com meteorològiques”. L’equip, quan torni demà, té decidit que ho farà cap a Andorra per, posteriorment, desplaçar-se i viatjar, ara sí, a Davos dissabte 12 per tal de seguir amb el treball planificat de pretemporada. Unes petites variacions en la planificació que, evidentment, no afectaran l’entrenament.

tracking