hoquei patins

Andorra cau amb Alemanya i s'acomiada de l'ascens (4-2)

La derrota deixa la selecció sense opcions de pujar al Mundial A

Andorra va perdre contra el combinat alemany.world skate games

La selecció andorrana va perdre ahir a La Superiora de San Juan (Argentina) davant Alemanya per 4 a 2 en el segon partit del Mundial B dels World Skate Games. La derrota deixa els tricolors sense opcions de ser líders de grup i, per tant, de lluitar per l’ascens al Mundial A. Els germànics es van avançar mitjançant Niko Morovic, però Nil Dilmé va signar l’empat a un faltant sis minuts per al descans i donant oxigen als tricolors. Abans del pas per vestidors, Alemanya es va tornar a avançar amb un gol de Chris Rindfleisch. A la segona part, Andorra, tot i no perdre la cara al partit, es va quedar sense opcions després d’encaixar dos gols més, un de Lukas Karschau de xut directe i un altre de Daniel Strieder. L’equip de Manel Rubio, que va restar amb un darrer gol de Bernat Picanyol, tanca la primera fase avui contra Àustria.