hoquei patins

La selecció s'imposa al Brasil i ja és a semifinals

Els tricolors es jugaran passar a la final contra Colòmbia

Els jugadors de la selecció celebren un gol.WSG

La selecció absoluta d'hoquei patins va classificar-se per a les semifinals del Mundial B, que s'emmarca als World Skate Games de l'Argentina, després de superar el Brasil per 4 a 0. Els nois de Manel Rubio van ser els amos del partit en tot moment i van superar la selecció sud-americana en un duel rodó on la victòria no va perillar. Els tricolors es jugaran avui (23.30 hores, hora andorrana) una plaça a la final contra Colòmbia, que ahir va superar Austràlia 7 a 2.

Andorra va dominar des del primer moment i va ser passat l'equador de la primera meitat quan va poder obrir el marcador gràcies a una jugada individual d'Adrià Antequera, que va culminar amb un tir escorat des de la dreta. La selecció va encaminar la victòria només dos minuts després, amb una acció col·lectiva finalitzada per Tiago Barros al segon pal, i tot i que els tricolors van tenir opcions per ampliar la diferència, amb una falta directa inclosa per a Nil Dilmé, el marcador ja no es va tornar a moure i va arribar 2 a 0 al descans.

A la represa, dues dianes de Nil Dilmé al tram inicial de la segona meitat van acabar de sentenciar el triomf. Tant ell mateix com el seu germà Arnau van gaudir d'una falta directa per ampliar les diferències, però la pilota no va acabar entrant, igual que en el cas dels brasilers, que van tenir una opció a nou segons del final per fer el gol de l'honor, tot i que no es van acabar de mostrar encertats.