Surf de neu

Maeva Estevez es trenca el radi i estarà dos o tres mesos de baixa

Va fracturar-se durant l’estada de pretemporada que està realitzant a Pitzal (Àustria) amb Mario da Cruz i l’equip espanyol, i es perdrà l’inici de la temporada

Maeva Estevez, aquesta temporada a Pitzal.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Maeva Estevez va fracturar-se el radi del braç esquerre durant l’estada de pretemporada que està realitzant a Pitzal (Àustria) juntament amb Mario da Cruz i l’equip espanyol, i es perdrà l’inici de la temporada, ja que haurà d’estar dos o tres mesos de baixa.

Segons va explicar el metge de la Federació Andorrana d’Esquí, Bernat Escoda, Estevez va patir una fractura de Colles, és a dir, desplaçada del radi, per la qual cosa va ser necessari passar pel quiròfan. Segons va manifestar Escoda, “se li ha fet un tractament quirúrgic i ara tindrà la mà immobilitzada”, i va afegir que “haurà d’estar entre sis o vuit setmanes amb el canell fràgil”. A més, va destacar que abans d’aquests dos mesos podria començar a fer alguns exercicis físics, però sense tocar la neu, i la previsió és que el retorn a la competició sigui ja a la primavera, al març.

Així doncs, segons les previsions, Maeva Estevez es perdrà les cinc primeres curses de Copa del Món, a Les Deux Alpes, Montafon, Cervinia, Cortina d’Ampezzo i Mt. Saint Anne, les primeres proves de la Copa d’Europa, i arribaria justa al Campionat del Món, que es farà el 2 i 3 de març a Geòrgia.

tracking