Els tricolors passen ronda (1-3)

L’FC Andorra supera a domicili el Manacor i es classifica per a la segona ronda de la competició del KO

Celebració del primer gol de l'FC Andorra al camp del CE Manacor.FC ANDORRA

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra va complir els pronòstics i va accedir a la segona eliminatòria de la Copa del Rei després d’imposar-se al CE Manacor per 1-3 amb gols de Pau Casadesús, Marc Fernández i Jacobo. Tot i un inici complicat, on els locals van sortir millor, els homes d’Eder Sarabia van demostrar la seva superior categoria respecte al conjunt balear, de Tercera RFEF, i van acabar treient endavant el partit a Na Capellera.

Els tricolors no van entrar del tot bé al partit, tot i forçar dos córners només començar, i van veure com van ser els locals els que van gaudir de les primeres arribades amb perill, com una centrada de Nico que va sortir fregant el travesser, o un servei de cantonada que no va trobar bé el rematador. L’FC Andorra va anar millorant a poc a poc amb Jacobo i Marc Fernández com a homes més destacats, però qui va acabar desembussant el partit va ser Pau Casadesús, que ja va marcar el primer gol de l’equip a Segona Divisió, i que ahir va fer-ho també a la Copa del Rei després d’una jugada individual que va culminar amb un xut creuat que va superar a Ginard. Bover, encara a la primera meitat, va tenir el segon, però l’electrònic ja no es va tornar a moure abans de passar pels vestidors.

A la represa, Marc Fernández va encarrilar el triomf als cinc minuts després d’aprofitar una recuperació i una assistència de Pampín per a fer el segon, i sis minuts després Jacobo va culminar una jugada del mateix Fernández al punt de penal per fer el 0-3. El Manacor no va rendir-se i va trobar el premi al minut 59 amb el gol de Nico Rubio a la sortida d’un córner, i tot i que va anar en busca del segon, els tricolors van poder aguantar per segellar el passi.

EL SORTEIG SERÀ DIMECRES

L’FC Andorra serà un dels 56 equips que estarà al sorteig de la segona eliminatòria, que se celebrarà el dimecres a les 17.00 hores a la seu de la Reial Federació Espanyola de Futbol a Las Rozas (Madrid). Els tricolors no podran enfrontar-se encara a un equip de la Primera Divisió, i el més probable és que li toqui algun equip de categoria inferior, tot i que el rival podria ser també un conjunt de Segona Divisió en funció de quins equips s’acabessin classificant. La segona ronda serà l’últim partit de l’any, i es disputarà entre setmana del 20 al 22 de desembre. La següent eliminatòria, on l’FC Andorra ja es podria enfrontar a un equip de Primera Divisió a l’Estadi Nacional, està programada entre el 3 i el 5 de gener.

UN TRIOMF I UNA DERROTA PER A L'FC ANDORRA

L’FC Andorra Genuine, l’equip integrat per jugadors amb diversitat funcional, va estrenar-es ahir a LaLiga Genuine, la competició organitzada per LaLiga. El conjunt està format per futbolistes de Special Olympics, i ahir va debutar a la competició que es disputa aquest cap de setmana a Tarragona. Els nois i noies de Montse Sánchez van estrenar-se al matí amb una derrota 1-3 contra el Huesca, i a la tarda van guanyar 0-3 contra l’Athletic Club Fundazioa. Els tricolors tancaran avui la competició a partir de les 11.00 hores contra la Ponferradina.

Marc Fernández va anotar el 0-2 a l'estadi de Na Capellera en aquesta acció.

tracking