Un gol de Bakis classifica l'FC Andorra (0-1)

Els tricolors buscaran reeditar el títol del 1994 després de superar per la mínima la UE Olot

Hector Hevel en una acció del partit a Olot.FCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra va classificar-se per a la final de la Copa Catalunya després d’imposar-se 0 a 1 al camp de la UE Olot gràcies a un solitari gol de Sinan Bakis al minut 81.

Els homes d’Eder Sarabia, amb una alineació amb alguns teòrics titulars i d’altres suplents, van dominar des de l’inici del partit, però sense deixar d’estar del tot clarividents de cara a porteria. Moha, amb un cop de cap després d’una centrada de Bundu, o Hector Hevel, amb un tir llunyà, van provar-ho a la primera meitat, mentre que per als locals Terma va buscar el gol en una acció que Marc Vidal va poder enviar a córner. A la represa, Martí Vilà va tenir el 0 a 1 als tres minuts, però la UE Olot va fer un pas endavant i va semblar estar més a prop del gol perquè rondava més la porteria tricolor, tot i que sense acabar de generar cap opció clara. El partit semblava anar encaminat cap a la tanda de penals, però l’FC Andorra collava el conjunt català, i la insistència va trobar el premi del 0 a 1 després que Bakis rematés al primer toc una bona centrada del jove Marc Bombardó des de la línia de fons escorat a la dreta. Els tricolors, en una data encara per determinar, buscaran reeditar el títol que ja van aconseguir el 1994 després d’imposar-se a Barça i Espanyol.

Els tricolors obliden ara les copes i se centraran en el retorn de la Segona Divisió, que es produirà diumenge a partir de les 16.15 hores a l’Estadi Nacional, contra el CD Lugo.

EL LLEVANT SERÀ EL RIVAL A LA COPA DEL REI

L’FC Andorra no va tenir sort al sorteig de la segona eliminatòria de la Copa del Rei i s’haurà de veure les cares amb el Llevant UD. El duel, que serà a partit únic entre el 20 i el 22 de desembre, es jugarà a l’Estadi Ciutat de València. El conjunt tricolor es podia veure les cares amb un rival de Segona RFEF, Primera RFEF o Segona Divisió, i no només va tocar-li un de la seva mateixa categoria, i lluny de l’Estadi Nacional, sinó que, a més, és un dels equips més potents de la categoria de plata del futbol espanyol.

VINCULEN ELS DINERS DE LA SUPERCOPA AMB L'ANDORRA

L’empresa Kosmos de Gerard Piqué, propietària del 56% de l’entitat tricolor, hauria injectat 3,5 milions d’euros a l’FC Andorra amb diners suposadament procedents de la comissió per organitzar la Supercopa d’Espanya a l’Aràbia Saudita, segons va explicar El Confidencial citant un informe de l’Agència Tributària espa­nyola. Fa unes setmanes, la titular del jutjat d’instrucció número 4 de Majadahonda, Delia Rodrigo, havia demanat una comissió rogatòria a Andorra per conèixer els comptes del Futbol Club Andorra a petició de la Fiscalia anticorrupció del país veí del sud.

tracking