L'Atlètic Escaldes es deixa dos punts davant l'Ordino (1-1)

Partit seriós i sòlid dels ordinencs per protagonitzar la sorpresa

L'Atlètic Escaldes va empatar contra l'Ordino.xavi miró /faf

Publicat per

L’FC Ordino va protagonitzar la sorpresa de l’atípica jornada 10 de la Lliga Multisegur Assegurances i va facturar el partit davant el líder, Atlètic Escaldes, amb un empat més que merescut (1-1). L’equip de Fede Bessone es va avançar al minut 9 amb un gol de Guillaume i, fins i tot, el porter de l’Ordino, Luismi Ibáñez, va evitar algun gol més del líder amb opcions de Casadesús i Jorge Bolívar. Els ordinencs van tenir en Joao Da Silva el seu home més perillós. A la primera part va tenir una oportunitat molt clara i al minut 79 va aprofitar una errada del porter Víctor López per establir l’empat. El punt aconseguit permet a l’Atlètic Escaldes mantenir la distància de 5 punts respecte al segon, l’FC Santa Coloma, que va superar la Penya Encarnada (0-3) amb gols de Coto, de penal, Gila i Mourelo.

La jornada es completa amb el Sant Julià-Santa Coloma de dimarts i la UE Engordany-Inter Escaldes, que es disputa dijous.